Home Spottet Boost håret med den rette pleje

Boost håret med den rette pleje

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Sponseret indhold.

De fleste mænd og kvinder går op i deres hår og ikke mindst frisuren. Dette er der en meget central og god grund til, eftersom det er noget af det første man bemærker i et førstehåndsindtryk. 

Frisuren kan fortælle rigtig meget om en person, og kan ubevidst sende nogle signaler omkring hvilken persona man er. Hår og frisure relaterer sig rigtig meget til fashionindustrien, der er kendt som værende dynamisk, og der kan lynhurtigt opstå nye og smarte trends, som både det mandlige og kvindelige følger. 

Noget af det som sætter trenden, er inspirationen der hentes fra forskellige kulturer og storbyer rundt omkring i hele verden. Disse samles i modemagasiner og spredes i industrien og i gadebilledet lynhurtigt. 

I indlægget her vil vi komme omkring dansk hårpleje – og ikke mindst hårmoden generelt – samt give en række tips, hvis man døjer med tyndt hår. Ønsker du yderligere inspiration på dette emne, kan indlægget: sådan mindsker du tyndt hår anbefales. God læselyst. 

Den naturlige pleje er godt for dit hår 

Det man med fordel kan gøre, er at pleje sit hår naturligt som overhovedet muligt. Det er ikke godt at vaske sit hår dagligt med shampoo og balsam f.eks. 

Spar dig selv for dette og prøv sågar i perioder blot at anvende helt almindelig vand, og dermed give håret ro til at danne et naturligt fedtstof, der kan være med til at styrke hårets fibre. 

Førstehåndsindtrykket ved denne metode, er for mange uvant. De tror ikke på det, men der er kommet nogle ganske positive resultater ud af dette – simpelthen ved at skrue ned for at shampoo-vask, men helt almindelig vask med varmt vand. 

Sund og varieret kost 

Kosten har en kæmpe indflydelse på hvordan vores hår, hud og negle reagerer. Det er netop derfor også essentielt at spise sundt og varieret, for at få dækket den kendte kostpyramide, men ikke mindst styrke kroppens naturlige produktion af blandt andet hår. 

Er man vegetar eller veganer er det derfor også afgørende at man er opmærksom på vitamin- og mineralrige tilskud, der kan være med til sikre man får alle de nødvendige fødevarer, der dækker spektret den sunde og varierende kost. 

Søvn, søvn og søvn  

Vi bliver smukke når vi sover og det er faktisk ikke helt forkert. Har man en ustabil døgnrytme, eller endnu værre ikke får de nødvendige timer hver dag, kan det påvirke vores immunforsvar. Er kroppen i balance står den stærkere, hvilket også gør at stress minimeres, som ligeledes kan være med til at gøre at håret bliver tyndt og man oplever fældende tendenser. 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk