Home Tryksager JULEKORTET 2020 FRA MIG TIL DIG

JULEKORTET 2020 FRA MIG TIL DIG

by Nicolai Klingenberg

I dag er det lille juleaften – og det er sørme også dagen, hvor det 10. julekort rammer forsiden. Et 10-års jubilæum kan også noget. Traditionen tro spares der på portoen, og printeren passer sig selv: Det gør det hele mindre kosteligt og mere klimavenligt.

Julen 2020 er renskuret

Snarligt skal der pakkes sager ud, der skal kokkereres, smages til, synges falsk og alt det, vi ellers plejer. I dette tilfælde er plejer helt okey-dokey. Jeg ønsker dig en flot, renskuret og lykkebringende jul, og at du får det lige, som du vil have det. Husk, at kigge folk i øjnene (også når du skåler), og kys dem, du holder af.

Genoplev 2019 julekortet her

Genoplev 2018 julekortet her

Genoplev 2017 julekortet her

Genoplev 2016 julekortet her

Genoplev 2015 julekortet her

JULEKORTET 2015 FRA MIG TIL DIG


Genoplev 2014 julekortet her

Genoplev 2013 julekortet her

Genoplev 2012 julekortet her

Genoplev 2011 julekortet her

Årets julekort – fra mig til dig

Genoplev 2010 julekortet her

2010You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk