Home Spottet Kærlighed: Sådan skaber du den perfekte date

Kærlighed: Sådan skaber du den perfekte date

by Nicolai Klingenberg

Sponseret indhold

Når man skal på date, vil man gerne gøre det perfekt – enten som arrangør eller som den der bliver inviteret afsted. Dette er dog ikke altid lige nemt og udfordringen kan være, at man kommer til at blive for meget. Gør det hellere simpelt for at undgå at sende de forkerte signaler – man må gerne kræse for detaljerne, men det skal helst gøres naturligt. Lad os uddybe og komme med nogle gode råd, som kan bruges hvis man står og skal arrangere den perfekte date. Læs med. 

Hvil i dig selv og i din date  

Det er nemmere sagt end gjort, men det er sådan at hvis man forsøger at blive en anden person og overpræstere, kan det nemt gå galt. Derfor skal man kunne se sig selv i daten. Derfor lav gerne noget med personen der fortæller lidt om hvem du er som person. 

Det er faktisk en rigtig god ide at inddrage en hobby eller lignende, da det på den måde kan blive mere personligt og ikke nær så stift og firkantet, som hvis man blot mødes til en kop kaffe inde i byen. Så spring kaffen over og lav noget aktivitet sammen, der kan være med til at få pulsen lidt op og føle sig en anelse mere fri. 

Få nu altid forventningsafstemt 

Det er altid en god ide at få forventningsafstemt sin date inden man mødes. Det er meget afgørende at i går ind til daten med samme opfattelse, for at undgå eventuelle misforståelser. Flere af disse, kan man blandt andet læse om på: https://findenkaereste.dk/sexdating/

Tålmodighed er en dyd

Husk at være tålmodig. Kærlighed behøver ikke at gå hurtigt, hvorfor man heller ikke behøver at gå med det første og bedste. Tværtimod handler det om at tage sig tid til daten og hinanden, også give det en chance – for gør man ikke dette, kan man lige så godt glemme outputtet med det samme. 

En date kræver ens fulde opmærksomhed, ellers er det spild af tid for begge parter. Et godt eksempel er at hvis man allerede er på vej videre, inden man overhovedet har mødt vedkommende. Dette er noget mange især er udfordret af her under corona-situationen. Man har måske flere samtaler kørende, hvor der principielt også kan være potentiale, men eftersom det kan være svært at mødes på grund af omstændighederne, får man aldrig rigtig comitted sig til en person – men man bruger måske det gamle udtryk, at spille på flere heste… dette går ikke, hvis man søger den seriøse kærlighed. 

Vi håber at ovenstående tips har kunnet inspirere dig en smule, om end ikke igangsætte nogle tanker omkring dating. 

Held og lykke med kærligheden. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk