Home Spottet Tre gode råd til den første date

Tre gode råd til den første date

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være nervepirrende at skulle på en første date. Der er mange ting, som kører rundt i ens hoved og det kan være svært at fokusere på de vigtige ting. Det at skulle date en anden person, specielt for første gang, det kræver mod fra begge parter. Det er svært ikke at føle sig lidt sårbar, når man går ind til daten. Man har trods alt erklæret at man finder sin date interessant. Denne artikel ønsker at give nogle gode råd til hvordan man kommer bedst ud af den første date – læs videre nedenfor. 

Dress to impress 

Først tip kan virke lidt overfladisk, men der er mening bag. For det første, gælder det selvfølgelig om at vise sig fra sin bedste side – både udseendemæssigt, men også personlighedsmæssigt. Det er ikke løgn, når man siger, at førstehåndsindtryk og udseende tæller med i ligningen. En af de måder, hvorpå man kan øge sin egen selvtillid også, er netop ved at klæde sig på – både så man føler sig komfortabel, men også så man selv synes man ser godt ud. Selvtillid betyder meget, og det er med til at hjælpe, at man slapper af, når man er afsted på daten. Tag et godt langt bad, find den gode shampoo frem – her er alt fra olaplex fra beautycos.dk godt – find outfittet og selvtilliden frem, og så det afsted. 

Sæt rammerne op for en hyggelig date

Et godt råd er også at sætte nogle gode rammer op for daten. Det kan være, at I bare skal gå en tur eller have en øl, men vælg et sted, hvor man selv føler sig komfortabel. Det kan være en gåtur i en skov, man kender eller en øl på favoritbaren. 

Hvis man har en tendens til at blive nervøs for dates kan de familiære rammer være med til at få en til at slappe af. Et andet godt råd er at man kan lave noget sammen, og her kan brætspil være en god ide. Det kan være med til at tage fokus fra en selv på de helt rigtige tidspunkter. 

Vær dig selv 

Vigtigst af alt gælder det om at være sig selv. Hvis man er sig selv skal det hele nok gå, og alt hvad der sker efter daten, det er nok meningen at det skulle ske. Din date har sagt ja til dig, og det betyder, at man allerede kommer godt fra start ved at blive ved med at være sig selv.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk