Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 63

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 63

by Nicolai Klingenberg

Lad mig krybe til korste med det samme – et par enkelte af dagens fotos er lidt ældre end en uge, men de skulle deles, da de byder på herlig stemning. Det første foto er dog helt i tråd med overskriften og stammer fra en fødselsdagsmiddag på MASH i torsdags…

To flasker champagne senere… Let fjoget smil og familieskjorter. Det var dog ikke planlagt.

Der var blevet lovet blæst, regn og vejrmæssig dårligdom på fødselsdagen, men jeg vil mene, at vejret var tåleligt. En gave fra sidste år blev i øvrigt åbnet et år efter.

2002’ere blev nydt den 12. juli – den var lige, som jeg huskede den.

Når solen har det med at vise sig, er det bare med at udnytte det gode vejrs mange muligheder – og gerne lige fra morgenstunden.

Morgenmad på udekontoret

Efter morgen kommer dagtimerne med job. Og dernæst tidlig aften.

Feeling lucky – i havnen.

Og efter tidlig aften kommer skumring.

Blink og solnedgang.

En dag ude af huset bød på en vogn – omend min egen vintagevogn har skiftet hænder, så sker der noget, når jeg ser en vogn fra ældre dage, der oser af noget særligt.

En Lotus blev spottet – indlæg følger i den kommende uge.

Og når nu vi er ved biler, hvorfor så stoppe? Ole fra Jeudan Parkering Gammel Mønt bliver ved med at diske op med lækkerier. Se nu bare, hvad der holdt i Vallet Parking afdelingen!

Ole havde besøg fra Italien og England – men på danske plader.

På bagsiden af P-huset rendte jeg ind i KV, der var blevet gammelt og godt kørende…

KV havde fået ny vogn – et rigtigt dollargrin…

Der skal også planlægges happenings og events – og et nyt er på bedding til august, hvor jeg håber, du vil være ledig og klar…

Event tid igen! Sæt kryds i kalderen til august – Hr. Gram tog noter og telefonerede.

Efter en heftig aften, var det på høje tid at knytte skobåndet i løbeskoene.

Der blev restitueret rundt om Gentofte Sø dagen derpå.

Det var ugen i kort tekst og fotoform. Tak for opmærksomheden!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk