Home Tryksager FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 89

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 89

by Nicolai Klingenberg

Det er den sidste søndag i januar måned. Det skal fejres. Dog som enhver anden søndag. Der samles hermed op på den sidste uge. Og vi begynder med en bidende kulde, der blev trodset. De unge gutter fra Et Al Design inviterede på videooptagelse…

Professionelt setup med Et Al drengene - more to come!

Professionelt setup med Et Al drengene – more to come!

Der var nu noget over tiderne, hvor en smartphone hed en radiotelefon. Spottet på herrernes hus til et møde i Valby.

Tiden går hurtigt...

Tiden går hurtigt…

Der blev bladret et kapitel mere af i bokssættet.

Vi så endnu en omgang med trioen

Vi så endnu en omgang med trioen

Vinterføden blev smagt på Sankt Peder.

Coq au vin og værtshusstemning.

Coq au vin og værtshusstemning.

Planlægningstid i København.

Solen hang lavt under et møde på Norden

Solen hang lavt under et møde på Norden

Vi røg i skuret til det ugentlige kaffeskud.

Kaffeskuddet blev rykket til skuret.

Kaffeskuddet blev rykket til skuret.

Vi blæste kulden et stykke.

Hård modvind og røde kinder.

Hård modvind og røde kinder.

Og tog en simpel, men god morgenkomplet.

Simpelt og godt.

Simpelt og godt.

En mindre, men svært klædelig størrelse blev fundet frem.

En halv-sjælden Omega Seamaster 30 røg på håndleddet - og med forhandler logo.

En halv-sjælden Omega Seamaster 30 røg på håndleddet – og med forhandler logo.

Vi var til nytårskur

Vi var i Tivoli med Brødrene Price

Vi var i Tivoli med Brødrene Price

Og så er det i dag, det er sidste for at deltage i Everyday Carry konkurrencen.

Et øjebliksmoment fra mine lommer. Sådan cirka…

Deltag i konkurrencen her <–

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

2 comments

Simon Algren 27. januar 2013 - 11:00

Yderst betagende, at du i lommen har mesing toppen i bordeaux, fra en Laurent Perrier flaske. Jeg plauderer, det vidner om en ekvilibristisk herre! 🙂

Reply
Pia Hansen 27. januar 2013 - 16:34

i’m in

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk