Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 358

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 358

by Nicolai Klingenberg

Så kom Påsken – og lige straks er den forbi. Sikke noget. Men den har været særdeles fin for mit vedkommende. Tiden er spenderet i sommerhuset med talrige afstikkere. Vi skal også hilse på gæster, se sten i vand og andet hverdags-relateret. Men først en besynderlig observation fra et bilvindue. Velkommen!

Nogen havde stillet bowlingskoene…

Fire personer på vej til anden sal.

Op igen – og nu kan der selv trykkes…

Vi blev inviteret til gilde. Og takke pænt ja tak.

Basse fyldte 40 (år)

Det er mægtigt at medbringe sine legesager til stranden, og vejret var alle tiders…

Forår min bare…

Jeg mindes faktisk, at marts kan have for vane at være langt mere lun. Men ikke i år.

Lige ved og næsten…

Vi indtog stjerneskud.

Besøg fra nær og fjern.

Der må ikke springes på hovedet.

Kolde, golde sten

Jeg arrangerede nogle ting på et stuebord.

Et flot setup, hvis jeg selv skal sige det

Vi fik en rolig stund, mens de små skulle lave fristil om relativitetsteori.

Skål. Glas. Og chips.

Jeg troede nærmest ikke min egen kameralinse.

En et enkelt forårsskud

Jeg fik øje på en forladt Easyline. Den stod bare der og var så ensom.

Trailer-trash

Der er nu noget trofast over en hund.

Ventetid med lange skygger

Vi fik besøg af en omstrejfende kat. Den tog jeg et foto af. Den vinkede i øvrigt.

Hej.

Vi strøg mod stranden straks før lukketid.

Nedgang.

Her får du lidt blå-kolde toner tilsat en omgang patineret læder.

Det let-blå departement

Et mægtigt flot træ, hvis jeg selv skal skrive det.

Omsider kom der jul igennem

Her ender denne uges tilbageblik. Husk, at det i dag er tilladt at drive gæk med dine nærmeste, for det er den 1. april. Du kan eksempel sige, at din ven har spildt æg på sin skjorte, for dernæst at sige “Ha! Aprilsnar – det var remoulade!”. God fornøjelse.

Den sidste uge-kavalkade kan (gen)opleves ved at trykke her
Facebook i dit ansigt her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk