Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 444

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 444

by Nicolai Klingenberg

Jeg skal lige love for, at det har været en begivenhedsrig uge, men jeg tror, at det største kræver et kapitel eller i hvert fald en historie for sig selv. I stedet begynder vi ved vort bord, som danner rammen hverdag, fest, lidt arbejde og kreative udskejelser. Velkommen til.

Noget til julen

Vi var til en alle tiders middag. Tak for den.

Bordets glæder

Vi passerede et par let-visne halmballer. 

Det var så den sommer. Og det efterår.

Nisserne var flyttet ind på trapperne hos mormor og morfar.

“Se far!”

Der er altid noget godt at fotografere ved Super Brugsen – se bare her.

Måske en let brille kunne gøre noget for de pudsige øjne

Frande lavede snacks til superheltene

“Ingen kryptonit, tak…”

Det er utroligt, hvad der kan gemme sig i en fryser.

Det er hverken sofaen eller stearinlysene, vi fandt, men derimod æbleskiverne.

Endnu en tålmodigt, ventende sjæl

Pandehår galore

Ugens kig (lidt) op…

Stub

Her har du en kendt statue. Men du må ikke gøre holdt med bilen i umiddelbar nærhed.

Knud

Det sidste før fire.

Man tager sig altid bedre ud om efteråret sammenlignet med sommeren

Juhuu! Endnu en julebebuder har meldt sin ankomst – og i år er matriklen fotograferet fra en anden vinkel.

Ved Femvejen

Tophuset med overblik

En til kig-opper

Ordrupvej er også blevet oplyst

Postkort fra de gamle

Der ankom en flot pakke med både fod-futteraler, dåseflødeskum og andet herligt. Tak for det, Møller. 

Godtekassen

Det var faktisk, hvad der tålte dagens lys fra undeværende uge – og tænk dig; om en uge, skal det første lys tændes i adventskransen. Vi ses dog før!

I sidste uge, så det ud som herunder…

Mangler du Facebook, tryk da her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk