Home Karismatiske mænd Walter til verden 21. november 2019

Walter til verden 21. november 2019

by Nicolai Klingenberg

Jeg ved ikke, om det interesserer dig gevaldigt eller slet ikke, men jeg vil ikke lade en stor nyhed stå uskrevet hen. I torsdags blev jeg far for anden gang. Denne gang til Walter.

Walter Klingenberg
Vores søn, Walter

Vi er kommet vel hjem, og min hustru, førstfødte, sidstfødte og jeg har det alle tiders. Jeg har skrevet det før, og jeg skriver det gerne igen: Jeg er en heldig kartoffel. En lykkelig og heldig kartoffel for at være helt korrekt.

Vores to sønner: Ferdinand og Walter

Nyd din aften. Vi ses ganske straks igen.

Fakta.

Bliv genfødt på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk