Home Kort - men godt Et hurtigt indlæg om bloggen – på en anden blog

Et hurtigt indlæg om bloggen – på en anden blog

written by Nicolai Klingenberg 8. december 2010
Pin It

I dag er det kort og godt. Jeg blev stillet nogle spørgsmål omkring ”det at blogge”. Det ville jeg helle end gerne svare på, hvorfor jeg hermed også deler nogle af mine synspunkter.

Klingenberg - nu på en anden blog...

Det er bureauet Think PR, som har lanceret sin egen blog – jeg er vist første skud på Q&A stammen, og du kan læse sagen i sin fulde længde her. Think modtager jeg løbende nyheder fra, og selvom vi som sådan ikke har noget samarbejde rullende, kunne det velsagtens blive aktuelt i det længere løb.

Jeg har en åben dato i kalenderen, hvor et så godt som nyrenoveret hotel i City skal besøges og foreviges på bloggen, men det er en helt anden historie. I dette tilfælde synes jeg godt om idéen, hvor et bureau tager stilling til noget så væsentligt som blogs – og netop PR-bureauerne nyder godt at de bloggere, som fra tid til anden skriver om de kunder, som bureauerne har i stalden. Og der tjenes penge på bloggerne. I min verden skulle fremtiden gerne arte sig til bloggernes favør – de laver et stort stykke arbejde, og bør på en eller anden vis honoreres for deres indsats – såfremt de ønsker det. Det kunne jo for eksempel være i form af alliancer med brands, som passer til den pågældende blog. Er du selv blogger, og synes du, det lyder interessant? Så smid mig en skrivelse på nk@my-pleasure.dk.

Tak for opmærksomheden.

Postscriptum: Der er selvsagt meget mere at sige om blogs, blogging og den kommercielle del (hvis man er til den slags), og det kan vi altid tage en snak om.

Pin It

You may also like