Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 308

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 308

by Nicolai Klingenberg

Er der allerede gået en uge mere? Det er der i hvert fald. Som tiden flyver, tænker du nok. Og ja – men så skulle du bare se fuglene. Nå, i denne omgang skal vi ud i naturen, se fremmed mis, rare mennesker og alt derimellem. Først lidt naturstøj.

Se nogle flotte grene!

Vi satte kurs mod velkendte kyster, men havde håbet på lidt bedre vejr.

Der blev vist tænder

Thomas og Gitte kom til middag. Det var mægtigt. Som sædvanlig.

Middags-kom-sammen

Dagen derpå kiggede solen så fint frem. Det gyngede vi på.

Forårsfeelgood

Tais blev hængt ud. Det var ikke pænt.

Og det man siger, det er man selv

Og på en anden væg skulle der tolkes mere frit.

Noteret.

Utroligt, hvad man kan rende på.

Klap-hat

Ross måtte gøre sig triste erfaringer, som Vibe måtte telefonere videre. Don’t shoot the messenger.

“Alt er i restordre”

Ufestligt? På ingen måde.

Julen varer lige til Påske

Numme-num på hjul igen.

Festvognen ruller stadig

“Er det mig, eller er der blevet lidt fodkoldt…?”

Svupsi.

Jeg gik helt tæt på et motiv.

Du gætter det nok ikke.

Jeg blev i så fint humør.

Påskehilsen fra Sverige

Jeppe B med keramikkop.

Jeppe B på besøg

Karlshøj kiggede forbi med sin computer, hvorpå han så verdens sjoveste film.

Ha. Ha.

Liv.

Krog-udspring

“Du kunne godt lige frisere dig…”

Pels på plankeværket

Vi pakkede bilen og lidt drikkevarer.

HEJ!

Påskefrokost i Vejby.

Feel-good-frokost

Vi gjorde holdt.

Ti ben

Aftensol på vej ned.

Aftenstund

Sort-hvidt.

Vind i øjnene

Den trofaste kanin med på tur.

Udeliv

Det er en flot kontrast. Jeg ved det.

Blå, blå himmel

Op igen.

Kasseskud

Husly til de små.

Koloni

Nogen bygger til. Og op.

Stillads

Der kom vi så til sidste linje og foto. Jeg har været særdeles glad for at have dig med hertil. Jeg vender retur med samme opskrift om en uge. Det går hurtigt. Det ved du godt. Hav en flot afslutning på højtiden.

Påsken var lige til Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk