Home Spottet En mand og hans skateboard

En mand og hans skateboard

by Nicolai Klingenberg

New York. Septemer 2009. En mand med en særdeles spændende historie og en imponerende CV, som han først løftede sløret for efter talrige dialoger, er ved at pakke sine sager for at tage til Boston, hvor hans liv skal fortsætte.

De væsentligste sager er pakket og kun de væsentligste ejendele er hos ham – herunder skateboardet. Og der er ikke tale om et skateboard af vanlig karakter. Det rullende bræt er en gave fra en ven, som har håndsnedkereret brættet, lakeret det og sat hjul på. Et longboard kaldes det vist også.

Cool, fokuseret og nede på jorden. En rar mand med sit longboard.

Cool, fokuseret og nede på jorden. En rar mand med sit longboard.

”Det jeg laver, kategoriserer mig nok som en nørd, men jeg har aldrig fået så mange thumbs up og positive karakterer, som den dag, hvor jeg tog turen gennem Soho på mit board med en buket røde roser i hånden, som skulle overbringes til en date ti minutter efter”, forlød det fra den venlige mand.

Der er noget om det – og jeg ønsker manden held og lykke i fremtiden og i Boston. Han skulle i øvrigt komme til København i december”¦

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk