Home Spottet Hvad er klokken Tom K?

Hvad er klokken Tom K?

by Nicolai Klingenberg

Hvornår er man noget ved musikken? Er det når man vinder Le Mans? Eller når man vinder løbet mere end en håndfuld gange og får sit eget ur i produktion? Jeg skal ikke gøre mig til dommer, men jeg synes nu nok, at et sammensurium af ovenstående indikerer, at man i hvert fald er noget ved Le Mans.

Og her er svaret på indlæggets titel: 17.31

Og her er svaret på indlæggets titel: 17.31

Til et arrangement for en del uger siden, hilste jeg på Tom Kristensen, og jeg kunne ikke lade være med lige at skæve til håndleddet, da jeg anede et ur, jeg havde set før. Tom Kristensen uret fra Rosendahl, der er designet af Bo Bonfils – her med sort kunststofrem og funktioner som dato, minutter omgangstider med mere.

Du kan læse mere på www.rosendahl-watches.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk