Home Spottet Farfars Patek

Farfars Patek

written by Nicolai Klingenberg 24. januar 2010
Pin It

Der er noget over de ure. Og særligt dem med historie og minder under glasset og inde i kassen. Af selv samme årsag er dette ur af en ikke ubetydelig karakter for mit vedkommende – også selvom det ikke er i min lille samling.

Uret har været min farfars, som efter min mening var en gentleman af den gamle skole. Du ved – ellers ved du det nu – den slags mænd, som altid rejste sig, når en kvinde entrerede lokalet. Nogle kunne ikke helt begribe hvorfor, men dem der vidste hvorfor, og som ikke nåede at rejse sig, har med garanti ærgret sig over, det ikke var dem, der udførte den fantastiske gestus, som lå på HOK’s rygrad. HOK er i øvrigt hans initialer.

Patina & Patek på fasters håndled i SW7

Patina & Patek på fasters håndled i SW7

I dag har uret taget turen til London, hvor min faster nyder det dagligt. Det er med andre ord blevet i familien, og det bliver det ved med. Som jeg husker historien, så var det min farmor, der gav det til min farfar, da han fyldte rundt – vistnok syvende gang.

HOK i de helt unge dage...

HOK i de helt unge dage...

Der var flere ure i samlingen, hvoraf jeg har været arvtager til et andet i samlingen, som nok skal se dagens lys og bloggens side en dag.

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like