Home Spottet Et par designnyheder fra Normann Copenhagen

Et par designnyheder fra Normann Copenhagen

by Nicolai Klingenberg

Da jeg efterspurgte eventuelle mangler på stof her på bloggen, kom der en hel del gode bud til kende på Facebook siden (er du med? Ellers må du endelig melde dig ind her) – og herunder blev der nævnt ”design”. Et vidt begreb, men da Normann blev nævnt, vidste jeg, hvad der var i tankerne.

Et landskab af kork.

Derfor er det herligt at kunne vise lidt efterspurgte løjer – først er det Chop, En hakkekniv fra LucudiPevere Studio i Italien. Umiddelbart ligner det en kulørt doughnut, men ved et lille hiv i fætteren (”¦), bliver sagen til en hakkekniv, der kan bruges med en hånd. Den anbefales til krydderurter og chokolade. Prisen ligger på 250 kroner, og den fås i sort, grå, lyseblå og pink. Jeg spekulerer dog over, om det havde været mere funktionelt med et vandret blad”¦

Paletten af Chop-knive. Kulørt og rundt.

Fresh farve til køkkenet.

Den franske designer Aurélien Barbry (det er mand) har tidligere designet for Menu, men er nu også at finde hos Normann. Han har taget korken i brug til sin nye Wine & Bar serie, der indeholder en række propper og skænkepropper i kork. Som jeg husker det, er der blevet mindre kork i verden – og derfor ser du også plastpropper og skruelåg på vinen i dag. Også på gode vine, og jeg har ladet mig fortælle, at man kan kontrollere ilttilførslen langt mere præcist med skruelåg, som skulle gøre det samlede produkt endnu bedre.

Og til vinene.

Nå, men skal man tro på, at korken forsvinder eller stiger i pris, kan du passende gøre dig en investering her – hvis du altså hører til dem, der har brug for at gemme en flaske vin til mere end en aften. Et sæt med tre vinpropper koster 150 kroner, mens to skænkepropper koster 150 kroner.

To-delt sag til spritflasker.

Du finder Normann Copenhagen her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk