Home Kort - men godt Gentlemen – start showing your engines

Gentlemen – start showing your engines

written by Nicolai Klingenberg 6. maj 2011
Pin It

Man kommer i kontakt med mange spændende folk hist og pist, når man bliver indehaver af et veterankøretøj. En af disse personligheder er Claes, som er en glad ejer af en Corvette fra 1970’erne. Den kan du i øvrigt se mere til i næste uge, men indtil da vil jeg lige slå et slag for et get-to-gether, som er åbent for alle – gæster såvel som ejere af smukke vogne uanset mærke. Sæt kryds i kalenderen lørdag den 4.juni, hvis du er til vintagevogne og en lille Champagne-lounge…

Vogntøjskiggeri og dækspark - kom glad. Eventuelt med egen vogn. Foto: Dump fra CCCD.DK

Det hele foregår på Herlevgaard, Lyngevej 16 i Hillerød, og du kan læse meget mere om arrangementer her. Kommer du? Jeg overvejer det, når nu alle vogne er velkomne.

Pin It

You may also like