Home Kort - men godt Velkommen til My-Pleasure.dk – version 3.0

Velkommen til My-Pleasure.dk – version 3.0

written by Nicolai Klingenberg 4. marts 2012
Pin It

I dag begynder My-Pleasure på en ny epoke. Stigende trafik, fantastisk feedback fra eksisterende såvel som nye læsere og talrige likes både her og der har gjort, at jeg har investeret i en opdatering af mit site. Og jeg håber, du kan lide, hvad du ser.

Et skud af noget af det nye - forvent desuden Pinterest feature, bredere fotos med mere.

Jeg har flere mål med My-Pleasure, og selvom de som sådan ikke er officielle, så går det den helt rigtige vej. Og det her handler ikke om at prale, for succesen skyldes i den grad også jer: De dedikerede læsere, som bakker op, deltager i officielle dialoger såvel som mailkorrespondancer og som jævnligt tipper om artikelønsker, gode historier, eller som har spørgsmål, som jeg forsøger at svare på. Hører du til dem, der blot læser med uden at kommentere eller anbefale, skal du også have et tak. Jeg sætter stor pris på al opbakning, besøg og anbefalinger.

Det er og bliver en fornøjelse at lave, hvad jeg laver, og det, der begyndte som et sideprojekt, har udviklet sig til at være et passionsdrevet fuldtidsarbejde. Og det bliver ganske sikkert ved med at være. Har du feedback, er kommentarfeltet altid åbent, og har du lyst til at få jævnlige updates, så skal du være mere end velkommen på Facebook.com/detgodeliv, hvor vi snart er 4.000.

Jeg ville være svært taknemmelig, hvis du ville anbefale dette indlæg. Det tager rundt regnet ét sekund, og der er oven i købet en knap til formålet.

Gider du anbefale? Så er du bare alle tiders. Og awesome.

Mange tak.

Jeg tænkte, der skulle et ansigt på ordene. Foto: Christian Tøndering

Nicolai Klingenberg, indehaver My-Pleasure.dk

Pin It

You may also like