Home Kort - men godt Velkommen til My-Pleasure.dk – version 3.0

Velkommen til My-Pleasure.dk – version 3.0

by Nicolai Klingenberg

I dag begynder My-Pleasure på en ny epoke. Stigende trafik, fantastisk feedback fra eksisterende såvel som nye læsere og talrige likes både her og der har gjort, at jeg har investeret i en opdatering af mit site. Og jeg håber, du kan lide, hvad du ser.

Et skud af noget af det nye - forvent desuden Pinterest feature, bredere fotos med mere.

Jeg har flere mål med My-Pleasure, og selvom de som sådan ikke er officielle, så går det den helt rigtige vej. Og det her handler ikke om at prale, for succesen skyldes i den grad også jer: De dedikerede læsere, som bakker op, deltager i officielle dialoger såvel som mailkorrespondancer og som jævnligt tipper om artikelønsker, gode historier, eller som har spørgsmål, som jeg forsøger at svare på. Hører du til dem, der blot læser med uden at kommentere eller anbefale, skal du også have et tak. Jeg sætter stor pris på al opbakning, besøg og anbefalinger.

Det er og bliver en fornøjelse at lave, hvad jeg laver, og det, der begyndte som et sideprojekt, har udviklet sig til at være et passionsdrevet fuldtidsarbejde. Og det bliver ganske sikkert ved med at være. Har du feedback, er kommentarfeltet altid åbent, og har du lyst til at få jævnlige updates, så skal du være mere end velkommen på Facebook.com/detgodeliv, hvor vi snart er 4.000.

Jeg ville være svært taknemmelig, hvis du ville anbefale dette indlæg. Det tager rundt regnet ét sekund, og der er oven i købet en knap til formålet.

Gider du anbefale? Så er du bare alle tiders. Og awesome.

Mange tak.

Jeg tænkte, der skulle et ansigt på ordene. Foto: Christian Tøndering

Nicolai Klingenberg, indehaver My-Pleasure.dk

You may also like

6 comments

Anders 4. marts 2012 - 11:38

Feeeedt fedt fedt! Succesen er velfortjent – med hårdt arbejde når man langt!

Lækkert og strømlinet look. Jeg kunne dog godt mangle en Tweet-button ved siden af Pin it og Like:)

Reply
Anonym 4. marts 2012 - 12:42

Tak for det Anders – og som du måske kan se, er der allerede kommet en Tweet-knap til dig. Og andre.

Reply
Anders 4. marts 2012 - 13:08

Se det er sgu udvikling under dialog – jeg takker (og tweeter:-)!

Reply
Anonym 4. marts 2012 - 18:09

Jeg takker tilbage. God søndag, Anders!

Reply
jacob 4. marts 2012 - 20:08

tillykke – keep on going!

Reply
Anonym 5. marts 2012 - 09:00

Tak! Og will do. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk