Home UreLongines Rekommanderet – del X

Rekommanderet – del X

by Nicolai Klingenberg

Turen går udenlands. Du er i god tid, og du har ordnet, hvad der ordnes skal. Kastrup er og bliver en herlig lufthavn, men det kan være rart at trække sig lidt tilbage. En sådan tilbagetrækning kan nu foregå i nye – og mere eksklusive rammer. Velkommen til CPH Apartment.

Tid til noget nyt? Kom med indenfor.

Jeg tilstår gerne, at jeg har været i Novia Loungen, som ligger deler indgang med den nye CPH Apartment lounge, flere gange, men jeg er aldrig blevet himmelhenrykt over oplevelsen. Det virker som om, at en del af de besøgende måske ikke har den store interesse i at slappe af, men nærmere at udnytte de fordele et given adgangs- eller kreditkort måtte give dem. Således har jeg erfaret, at det handler om at skænke Gammel Dansk (gerne flere gange), som akkompagneres af den tørre hvedebolle, der i anledning af besøget har fået gæsten til at pynte bollen med flere skiver salami end han/hun ville fortære på en uge i eget hjem. Fred være med det, for CPH Apartment er i følge eget udsagn “Less Ordinary”.

Det er her, det sker - læsestof i midten og spise samt drikke til højre.

Det postulat passer. Uagtet om du har erhvervet dig adgang via kort eller kontant betaling (der er åbent for alle), så skiller de to lounges sig væsentlig ud. Navnet CPH Apartment siger det meste, og der er flere henvisninger til “apartment” – stuk i loftet, nydelige siddemiljøer, en (fake) pejs, læsestof ad libitum og herligt oplysende design.

Læsestof og fine lænestole.

Similipejs, men det fungerer nu meget godt.

Omend der ikke er tale om gastronomiske oplevelser, så er niveauet højere end førnævnte – kolde og mere appetitlige sager såsom kylling og frikadeller samt let salat står til fri indtagelse. Og skulle du være business minded så kan den lette spise eller lune kop kaffe indtages under et møde i det dertil indrettede mødemøblement.

Mødetid? Ingen problemer - sæt jer i mere private omgivelser og få aftalen på plads.

Magter du ikke at åbne computeren, er der Apple datamater til fri afbenyttelse. Derudover har man været alt andet end nærig med stikkontakterne under tilblivelsen – du kan med lethed få opladt computer, telefon, tablet uden problemer.

Besøg en herlig hjemmeside - der er flere Macs, og de er til fri afbenyttelse.

WiFi? Naturligvis. Du snubber bare en lap papir med tilhørende kode, og så er du på. Primært en service til dem, der ikke har dataabonnement på telefonen eller gæster fra udlandet, der ikke flås. Men det fornemt, at det er gratis.

Less Ordinary - det passer fint.

Har du et godt tip til en lounge i udlandet?
Så send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk – eller del dit tip direkte i kommentarfeltet herunder.

Og nu med fokus på destinationen.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

You may also like

8 comments

David 5. marts 2012 - 12:59

Det ser lækkert ud, endelig et godt tiltag. For dem med megen rejseaktivitet bla gennem Istanbul, dont miss turkish Airlines lounge, one of the best I have visitet so far, world wide.

Reply
Steffen 5. marts 2012 - 17:44

Der er der Nichemodern Stamen lamper for alle pengene.

Reply
Anonym 5. marts 2012 - 20:50

Tak Steffen – kunne ikke huske navnet, men blot genkende designet. 🙂

Reply
Morten 5. marts 2012 - 18:09

Voldfed Lounge, kan ikke vente til at prøve den

Reply
Ditte 5. marts 2012 - 18:37

Der er mange gode at vælge imellem, men en der står tydeligt for mig er Onyx Loungen i Doha, Qatar. Det er en alkoholfri lounge, naturligvis. MEN hvis man går i køkkenet og beder om champagne, øl eller vin, så får man det og man får kun det bedste – ad libitum.

SAS business Lounge er og ret velassorteret.

Hvis man er ven med mig på Facebook kan man se jeg drikker Bloody Mary når jeg har ventetid i en lufthavn.

Nu jeg tænker over det så synes jeg at kunne huske, at United i San Francisco laver en fantastisk Bloody Mary og en delikat hummersalat.

Jeg kunne blive ved…

Reply
Anonym 5. marts 2012 - 20:49

Fornem feedback – tak, Ditte. Det er noteret, hvis nu man skulle komme til Doha. 🙂

Reply
Headcl 5. marts 2012 - 20:48

Hvad kræve det at komme ind?

Reply
Anonym 5. marts 2012 - 20:49

Ingenting – der er åbent for alle, men det koster lige omkring 170 kroner. Og de kører vist kampagne med 2 for 1 af og til.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk