Home Leffe Her har du dem igen – de fem passionsvideoer fra Leffe

Her har du dem igen – de fem passionsvideoer fra Leffe

by Nicolai Klingenberg

Gode ting tåler genudsendelser. Det kender vi fra TV. Og selvom du selv kan vælge at smutte forbi My-Pleasure.dk’s Youtube-kanal, når du lyster, får du i dag et passionsfyldt femkløver udi videoer. Er du parat? Alle tiders. Læn dig tilbage, og tryk på play – så klarer vi resten.

De fantastiske fem. Og en kølighed.

De fantastiske fem. Og en kølighed.

Lad os begynde med Henriette – hun arbejder med gammelt materiale. Faktisk materiale med millioner af år på bagen – og det handler om diamanter, men det kan hun selv fortælle mere om her.

Den søde tand lever i allerbedste velgående hos Rik. Han tog for år tilbage sin cykel, pakkede sadeltaskerne med kærlighed til en dansk kvinde og hjernen med passion. I dag? Der lever Rik af sin chokolade – altså professionelt.

At mestre en mester er lidt af et vovestykke. Det er en livslang passion, der er i spil, når Jesper René lader fingrene ramme klaveret, flyglet eller pianoet i form at sin rolle som pianist. Og det foregår med ydmyghed.

Morten Køster kan sine potter og pander. Og sine gæster. Han har i mere end årti drevet egen restaurant på Østerbro, og det kræver et og andet. Du kan blive klogere på maden, og den gode aften i klippet her.

Jeg er svært glad for at fiske, og jeg tilstår ærligt, at de fleste fangster er røget retur. Om Rasmus ville korse sig over den udmelding, må jeg lade stå hen i det uvisse, men at hans passion er fiks, hersker der ingen tvivl om. Overhovedet.

 

Følg My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk