Home Spottet En herlig vare – del 4

En herlig vare – del 4

by Nicolai Klingenberg

Kan du huske det danske urfirma bulbul? Hvis ikke får du en reminder her. Det er nemlig således, at de har lanceret et nyt ur. Spørger du mig, så er der er tale om en positiv udvikling. Hvorfor? På grund af lænken.

Et frækt klokkeværk med en lænke, der gør det særdeles godt

Et frækt klokkeværk med en lænke, der gør det særdeles godt

Det nye model hedder Pebble 06, og det er primært lænken, der vakte min nysgerrighed, da jeg kender uret i forvejen. Man har dog ikke gået på kompromis med selve designet eller det blå DNA-spor på lænken.

Blå DNA

Blå DNA

Du får en urkasse af stål med et velfungerende Ronda quartzværk, som stammer fra Schweiz – og som lover op til 10 års batterilevetid. Den famøse mesh lænke, stammer fra det tyske firma Vollmer, som har rumsteret med produktion af stållænker i det tyske siden 1922. Det skulle vist være garant for, at man kan sine lænker og led. Og nå ja – der er tale om safirglas.

Bagside med design-spor

Bagside med design-spor.

Uret koster 2.750 kroner, og du kan læse det oprindelige interview med bagmændene her

Lidt over ti er klokken her. Det er ikke tilfældigt.

Lidt over ti er klokken her. Det er ikke tilfældigt.

Du kan læse mere om den nye model og købe den her

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk