Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 23

EN HERLIG VARE – DEL 23

by Nicolai Klingenberg

All right. Det her indlæg kan virke en anelse politisk ukorrekt, da det skal omhandle røgvarer. Eller dampvarer. Jeg blev nemlig udfordret til at teste en… E-cigaret.

Don Draper er sand mester udi tobak. Jeg vil dog garantere, at han aldrig ville ryge på en E-cigaret, men den var nu heller ikke opfundet i den periode, hvor serien udspiller sig...

Don Draper er sand mester udi tobak. Jeg vil dog garantere, at han aldrig ville ryge på en E-cigaret, men den var nu heller ikke opfundet i den periode, hvor serien udspiller sig…

Jeg kommer ikke udenom, at jeg fra tid til anden kan være en halv-flittig nyder af tobak. Det er i sig ikke særlig fikst eller fancy, men det er sådan, det forholder sig. Kunne jeg hitte på at stoppe? Det kan du tro. Og det sker også en dag. Kunne vejen hertil være en E-cigaret? Muligvis. Jeg har i hvert fald fået samlet et sæt, hældt “juice” på apparatet og dampet løs.

Jeg har tidligere ytret, at de famøse e-cigaretter ser særdeles tåbelige ud. Jeg har endda “mobbet” apparatet og givet det øgenavne. Nu forholder det sig bare således, at der er sket noget i departementet for e-cigaretter, og således vil du kunne erhverve dig en lille og mere diskret sag, som hverken blinker blåt, rødt eller grønt. Er det en sag, jeg ligefrem vil posere med? Nej. Men det ville jeg nu ej så gerne heller med en vanlig cigaret.

Der var vi den lille damp-sag - også kendt som en E-cigaret

Der var vi den lille damp-sag – også kendt som en E-cigaret

Nå. Det er nemt at komme i gang, og du køber hele molevitten online hos din-ecigaret.dk. Her kan du erhverve dig apparaturer i alle tænkelige størrelser, og gutterne i biksen har sågar formået at lave et særligt rygestop-kit. Du skal også vide, at du kan vælge mellem et hav af smagsvarianter, når det kommer til tobaks-substitutterne. Det apparat jeg har dampet på oplades via en usb-port. Herefter skiller du sagen ad, dryppet er par dråber “juice” i for dernæst at tænde apparatet. Og så er du i gang. Eller i damp.

Jamen, hvad kører den på? Elektricitet. Og juice. Her er det en sag, der minder om almindelig tobak i smagen

Jamen, hvad kører den på? Elektricitet. Og juice. Her er det en sag, der minder om almindelig tobak i smagen

Har du mod på at erhverve dig et stykke e-cigaret, som den har jeg dampet på, så finder du den her – den fås sågar i flere farver.

Indlægget er kommercielt og lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk