Home Automobiler Om (måske) at køre scooter i København…

Om (måske) at køre scooter i København…

written by Nicolai Klingenberg 15. juli 2016
Pin It

Jeg er bosiddende i København V. Jeg har både bil og cykel – og to så godt som velfungerende ben. Når jeg skal på kontoret, til møde eller bare ud i København, så foregår det som oftest på cykel eller også til fods. Men der er en helt tredje mulighed: En scooter.

København for et par år siden. Fascinationen for de tohjulede findes dog stadig...

København for et par år siden. Fascinationen for de tohjulede findes dog stadig…

Bilen lader jeg lige holde – sådan er det nemlig som oftest, og den bliver primært brugt, når min kæreste, søn og jeg skal besøge venner eller familie.

Nogle vil måske nok mene, at det på ingen måde holder med en scooter eller en knallert 45, som det tohjulede køretøj også kan benævnes. ”Du skal da have en motorcykel!” – den sætning er jeg ofte blevet præsenteret for. Og ja – jeg kunne fint tænke mig en motorcykel, men ikke til brug i byen. For det første koster den langt mere end for eksempel en scooter, den kræver, at jeg tager et nyt kørekort, og så er der vist også noget med en sæson for MC-folket, som mig bekendt ikke rammer ”scooter-nisserne”.

Er der mere at komme efter? Det kan du tro – du kan nemlig læse resten af historien hos dbaguide her

Historien er præsenteret i samarbejde med dbaguide

My Pleasure er også her

Pin It

You may also like