Home Automobiler Om (måske) at køre scooter i København…

Om (måske) at køre scooter i København…

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg er bosiddende i København V. Jeg har både bil og cykel – og to så godt som velfungerende ben. Når jeg skal på kontoret, til møde eller bare ud i København, så foregår det som oftest på cykel eller også til fods. Men der er en helt tredje mulighed: En scooter.

København for et par år siden. Fascinationen for de tohjulede findes dog stadig...

København for et par år siden. Fascinationen for de tohjulede findes dog stadig…

Bilen lader jeg lige holde – sådan er det nemlig som oftest, og den bliver primært brugt, når min kæreste, søn og jeg skal besøge venner eller familie.

Nogle vil måske nok mene, at det på ingen måde holder med en scooter eller en knallert 45, som det tohjulede køretøj også kan benævnes. ”Du skal da have en motorcykel!” – den sætning er jeg ofte blevet præsenteret for. Og ja – jeg kunne fint tænke mig en motorcykel, men ikke til brug i byen. For det første koster den langt mere end for eksempel en scooter, den kræver, at jeg tager et nyt kørekort, og så er der vist også noget med en sæson for MC-folket, som mig bekendt ikke rammer ”scooter-nisserne”.

Er der mere at komme efter? Det kan du tro – du kan nemlig læse resten af historien hos dbaguide her

Historien er præsenteret i samarbejde med dbaguide

My Pleasure er også her

Pin It

You may also like

2 comments

Malthe Birkemose Holm 15. juli 2016 - 21:55

Vi har netop været på retro-knallerttur rundt i DK med telt og sovepose, på puch’er og gamle vespa’er. Vi startede i aarhus, tog over samsø, og rundt på sjælland, vi fik tonsvis af opmærksomhed, og så endda en storsmilende kronprins, der grinte af os, da vi kørte igennem Tisvildeleje. Hvis du skal have en 2 hjulet, ville jeg anbefale en af de ældre modeller, og gerne en knallert, ikke en scooter, det har lidt mere charme, og spiller max med åben retro hjelm og kørebriller.

Reply
nicolaiklingenberg 18. juli 2016 - 21:29

Fed historie, Malthe! Tip mig endelig, hvis du falder over noget, der er værd at se nærmere på! 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.