Home Automobiler Ford Mustang Mach-E – find forlængerledningen frem, for her er priserne

Ford Mustang Mach-E – find forlængerledningen frem, for her er priserne

by Nicolai Klingenberg

Måtte du være i markedet for et elektrisk køretøj, hvis brandnavn ikke er på fem, men fire bogstaver, så kunne den nye Ford Mustang Mach-E nemt være noget for dig.

Ford Mustang Mach-E
Nu bliver det elektrisk. Tag flot imod Ford Mustang Mach-E

Ford har netop annonceret, at det elektrificerede køretøj lander i vort kongerige allerede i næste måned. Marts er forår – og dermed står foråret for Fords vedkommende i en spændende lancering, som trækker navnereferencer til en særdeles ikonisk bilmodel: Mustang.

Ford Mach E
Ude af byen sideskud

Elbiler og nul til hundrede tider plejer også at være i høj kurs, så her kommer lidt: 6,1 sekunder med den “sløveste” model, mens modellen med AWD klarer tiden på 5,1 sekunder. Er det slet ikke tjept nok? Så vent en lille stund til Ford Mustang Mach-E GT lander – den klarer nul til hundrede på 3,7.

Ford Mustang Mach-E GT
Her er det blåt og kvikt: Ford Mustang Mach-E GT

Haps. Vi skal have en film. Tryk play, og kig med.

Skal vi lige tage et kig i stuen? Mægtigt. Mustang Mach-E er designet med en SUV in mente. En sådan model giver generelt et mere højbenet køretøj, men i dette tilfælde er der også fint plads til fem voksne.

Da der er tale om en elbil, får du også et ekstra bagagerum foran – smæk kølerklappen op, og find plads til 100 liter bagage.

Ford Mustang Mach-E back
Rummelig bagtil

Prisen er også væsentlig. I høj grad for mange – og mindre for nogle – men der har været spået bredt om prislappen. Det er dog officielt nu, at en Ford Mustang Mach-E kommer til at koste fra 399.900 kroner

Læs mere om bilen hos Andersen Biler her

Er tiden ikke inde til en elbil endnu, så kunne den benzinglade plug-in laban Ford Explorer velsagtens være noget. Se bare her

MY-PLEASURE.DK PÅ FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk