Home Automobiler Ford Mustang Mach-E – find forlængerledningen frem, for her er priserne

Ford Mustang Mach-E – find forlængerledningen frem, for her er priserne

by Nicolai Klingenberg

Måtte du være i markedet for et elektrisk køretøj, hvis brandnavn ikke er på fem, men fire bogstaver, så kunne den nye Ford Mustang Mach-E nemt være noget for dig.

Ford Mustang Mach-E
Nu bliver det elektrisk. Tag flot imod Ford Mustang Mach-E

Ford har netop annonceret, at det elektrificerede køretøj lander i vort kongerige allerede i næste måned. Marts er forår – og dermed står foråret for Fords vedkommende i en spændende lancering, som trækker navnereferencer til en særdeles ikonisk bilmodel: Mustang.

Ford Mach E
Ude af byen sideskud

Elbiler og nul til hundrede tider plejer også at være i høj kurs, så her kommer lidt: 6,1 sekunder med den “sløveste” model, mens modellen med AWD klarer tiden på 5,1 sekunder. Er det slet ikke tjept nok? Så vent en lille stund til Ford Mustang Mach-E GT lander – den klarer nul til hundrede på 3,7.

Ford Mustang Mach-E GT
Her er det blåt og kvikt: Ford Mustang Mach-E GT

Haps. Vi skal have en film. Tryk play, og kig med.

Skal vi lige tage et kig i stuen? Mægtigt. Mustang Mach-E er designet med en SUV in mente. En sådan model giver generelt et mere højbenet køretøj, men i dette tilfælde er der også fint plads til fem voksne.

Da der er tale om en elbil, får du også et ekstra bagagerum foran – smæk kølerklappen op, og find plads til 100 liter bagage.

Ford Mustang Mach-E back
Rummelig bagtil

Prisen er også væsentlig. I høj grad for mange – og mindre for nogle – men der har været spået bredt om prislappen. Det er dog officielt nu, at en Ford Mustang Mach-E kommer til at koste fra 399.900 kroner

Læs mere om bilen hos Andersen Biler her

Er tiden ikke inde til en elbil endnu, så kunne den benzinglade plug-in laban Ford Explorer velsagtens være noget. Se bare her

MY-PLEASURE.DK PÅ FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.