Home Medier med mere Podcast nr. 5: Den med kønsrollerne, den nye bar og mandemaverne

Podcast nr. 5: Den med kønsrollerne, den nye bar og mandemaverne

written by Nicolai Klingenberg 16. februar 2017
Pin It

Nu skal du slå lyttekagerne ud, for Jeppe Dencker (aka LæderJeppe), Jeppe Bentzen (aka UngeJeppe) og jeg har haft en interessant samtale, hvor vi kommer omkring let sladder fra gaden, noget så heftigt som kønsroller og mandemaver, men vi får også rundet mysteriet af om unge Jeppes juicekur og hans overskæg. Faktisk får du også en læserrabat. På juicekuren. Ikke på skægget.

Her er vi. Og vi har glædet os til at få dig til at lytte med. Forhåbentlig.

Nok tekst. Nu til ordene. 


Var der noget med en læserrabat? Netop. Hvis du smutter forbi Juicy på Istedgade, kan du passende hilse fra “os” – du får en 3 dages juicekur med 18 juice i alt (6 om dagen). Lækker, økologisk og frisklavet. Man henter alle 18 den formiddag, man starter juicekuren. Vanlig pris 999 kroner – men My Pleasure og venner får 15% rabat. Mere på Juicy Facebook 

Optagelsesøjeblik. Lånt fra en tidligere udsendelse.

Har du mod på at høre en podcast mere? Så lyt til nummer fire her – den handler blandt andet om Jeppes Bentzen overskæg. Eller mangel på… Nå.

My P på Face

Pin It

You may also like