Home Automobiler Bugatti Chiron går til glasset med Sky View

Bugatti Chiron går til glasset med Sky View

by Nicolai Klingenberg

Bugatti Chiron Sky View

Har du flere gange overvejet at erhverve dig en Bugatti Chiron? Men har du følt, at der bare har manglet et eller andet? Du ved lidt højere til himlen? Alle tiders. Nu er dine bønner nemlig blevet hørt, for ganske straks kan du nemlig få din Bugatti Chiron med Sky View.

Bugatti Chiron Sky View

Nu med kig huller

Der er ikke noget som at kigge på en flot himmel – uanset om den er blå eller spækket med stjerner. Med det in mente har Bugatti arbejdet på et projekt, der nu er færdigt. Sky View er tiltaget døbt, og det er ganske simpelt – over hvert af de to sæder, vil det nu være muligt at få installeret et stykke glas, så du kan følge med for oven.

Bugatti Chiron Sky View

Let brug af læder…

Ah ja – du vil sikkert gerne vide, hvad hvert af disse stykker glas måler. Svaret er 65 centimeter i længden og 44 i bredden. Antal lag? Fire. Ekstra hovedhøjde? Det kan du tro – to komma syv centimeter.

Bugatti Chiron Sky View

Mere hovedplads

Så du den oprindelige historie om Bugatti Chiron? Den er lige her

Nu er den her faktisk – Bugatti Chiron

Man har ydermere sørget for, at der hverken kommer UVA eller UVB stråler gennem det nye tag, og man lover desuden, at glasset både minimerer støj og højner den termiske komfort i kabinen. Voila.

Bugatti Chiron Sky View

Således.

Der er flere auto-relaterede historier på My-Pleasure.dk her

Facebook er her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk