Home Podcast Podcast: Hjemturen – del 5 – den med de to gamle røvhuller i en cabriolet

Podcast: Hjemturen – del 5 – den med de to gamle røvhuller i en cabriolet

by Nicolai Klingenberg

Hjemturen er tilbage – og det betyder levende ord. Samtalen udspiller sig en tidlig efterårsaften på vej hjem fra København. Min ven Christian og jeg kører i en bil, mens vi taler om de tanker, der kører rundt i hovedet på en, når man nærmer sig 40-år. Det handler også om retrospektive råd – og om være mand og ikke at blive syet efter en fødsel…

hjemturen podcast

Der skulle være en fin underholdningsværdi i spil i dagens podcast…

Christian og jeg har kendt hinanden i en menneskealder, hvis man anser 34-år for at være en sådan alder. Vi har oplevet uhyggelig mange hyggelig ting sammen, og jeg er ganske sikker på, vi har masser af den slags tilbage endnu.

Er du klar? Så kører vi! Det gør lyden i øvrigt også! Tryk play, og få de vise ord…

Du kan lytte til endnu flere podcasts på My-Pleasure.dk her

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Du finder Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk