Home Web-TV Pippi Olivia Norgaard Skov har lavet en film jeg skal se: Mads Holger – til farvel

Pippi Olivia Norgaard Skov har lavet en film jeg skal se: Mads Holger – til farvel

by Nicolai Klingenberg

Mads Holger – til farvel

Det er mere end to år siden, Mads Holger valgte at forlade denne verden. I tiden efter tog jeg kontakt til hans søster, som jeg har fulgt sidenhen. Pippi Olivia hedder hun – og hun har netop færdiggjort en film om sin bror. Den får du en formsag på i denne artikel. Først skal vi dog have lidt information om den kommende film “Mads Holger – til farvel”. Tag godt imod det hele…

Mads Holger - til farvel

Pippi Olivia og Mads Holger

Olivia – du har netop færdiggjort en film. Kan du fortælle os lidt om, hvad den handler om?
– Fra starten var det meningen at skabe et portræt af min bror set fra alle hans venner og bekendtes øjne. Med tiden blev min sorgprocess involveret, og jeg har prøvet at skabe et portræt af et rent menneske med utrolig mange personlige udfordringer

Hånden på hjertet – hvordan har det været at lave filmen?
– Det har været uundværligt og en del af en tung sorgprocess, som jeg kun kunne bearbejde ved at arbejde med denne film.

Og hvad har overrasket dig mest ved at lave filmen?
– Jeg kendte ikke til hans følelser – desværre. Jeg kendte kun til den stærke storebror, der vidste alt! For at gøre ham menneskelig blev jeg nødt til at røre ved hans skrøbelighed – også efter hans død. Og det har været en svær balance, da jeg ikke ville gøre ham ked af sit eftermæle

Hvad vil du gerne med filmen?
– Jeg vil gerne vise seeren, at alle mennesker har følelser, også dem der fremstår stærke. Og så vil jeg gerne vise min version af sorgbearbejdelse, som forhåbentlig kan hjælpe mennesker, der har mistet

Slutteligt – hvad mener du, at enhver bør vide om Mads Holger?

– At han var et fint menneske, der desværre ikke passede på sit fine hjerte

 

Måtte du have lyst til at læse mine ord, som jeg nedfældede efter Mads Holgers død, kan du læse dem her
Mads Holger - til farvel

Fra filmen “Mads Holger – til farvel”. Foto: Niels A. Hansen

Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk