Home Medier med mere Podcast: Hjemturen – del 6 – den med jallagryden og min mors gangsterkørsel

Podcast: Hjemturen – del 6 – den med jallagryden og min mors gangsterkørsel

written by Nicolai Klingenberg 27. september 2018
Pin It

For første gang i årevis – og måske nogensinde – har jeg fået styr på vinterdækkene. På vej hjem fra en afhentning af de førnævnte dæk, satte jeg fut i lydoptageren. Jeg kom nemlig i tanke om nogle vældig festlige anekdoter fra en tid, hvor jeg kørte en rød, sænket og chiptunet Honda Accord – engang holdt bilen stille med duggede ruder, og på en anden tur var der en kanin på bagsædet. Min mors lån af bilen kommer også ind i billedet – og så skal vi omkring tak-for-hjælpen-i-trafikken-tegnet, der nemt kunne misforstås syd for landets grænser…

hjemturen

Så ruller optageren…

Det var nok tekst – vi skal til de levende ord. Det foregår lige herunder…

 

Således blev det. Tak for din lån af dine øre.

Der er endnu flere podcasts på My-Pleassure.dk her

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Facebook her

Pin It

You may also like