Home Podcast Podcast: Hjemturen – del 6 – den med jallagryden og min mors gangsterkørsel

Podcast: Hjemturen – del 6 – den med jallagryden og min mors gangsterkørsel

by Nicolai Klingenberg

For første gang i årevis – og måske nogensinde – har jeg fået styr på vinterdækkene. På vej hjem fra en afhentning af de førnævnte dæk, satte jeg fut i lydoptageren. Jeg kom nemlig i tanke om nogle vældig festlige anekdoter fra en tid, hvor jeg kørte en rød, sænket og chiptunet Honda Accord – engang holdt bilen stille med duggede ruder, og på en anden tur var der en kanin på bagsædet. Min mors lån af bilen kommer også ind i billedet – og så skal vi omkring tak-for-hjælpen-i-trafikken-tegnet, der nemt kunne misforstås syd for landets grænser…

hjemturen

Så ruller optageren…

Det var nok tekst – vi skal til de levende ord. Det foregår lige herunder…

 

Således blev det. Tak for din lån af dine øre.

Der er endnu flere podcasts på My-Pleassure.dk her

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk