Home Kort - men godt FEEL-GOOD STAFETTEN MED SUSSI LA COUR

FEEL-GOOD STAFETTEN MED SUSSI LA COUR

by Nicolai Klingenberg

Rundt om Sussi la Cour

Jeg hilste engang på Sussi la Cour til en fancy restaurationsåbning, men jeg mindes også at have hørt hende tale i flere radioprogrammer, hvor jeg mindes, at hun har et pænt sprog. Nuvel. Manu Sareen pegede på Sussi La Cour som næste modtager i af Feel-good stafetten, og det bringer os fluks videre til dette interview. Velkommen til!

Sussi La Cour

Ude at spise og drikke skønne cocktails med Debatredaktør fra BT, Sanne Fahnøe.

Sussi – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det bedste, der foregår for tiden, er, at jeg er ved at reetablere mig i København. Flytte tilbage til byen, arbejde på spændende projekter, samtidig med at jeg indimellem skal pendle frem og tilbage til Barcelona på projekt basis.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det gode liv for mig er, at have 100 % frihed til at tilrettelægge min tilværelse, som jeg ønsker det. Arbejde på kreative projekter, som giver mig en inspirerende følelse af kunstnerisk udtryk og fremdrift i livet. Være sammen med mine skønne venner.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Jeg har netop købt en Bluetooth Harman Kardon højttaler. Planlægger at lave intuitive danse timer i selskab med andre danseglade kvinder.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Da jeg fornylig dansede hele natten sammen med min søster på det gamle Jazzhouse til fede tracks af Master Fatman.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?


 

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?

Flere timer i godt selskab med søde mennesker!

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Mindre stress og mindre dramatik. Blandt andet mindre dårlig kommunikation på Facebook. Det forbløffer mig til stadighed, hvordan folk “taler” til hinanden på de sociale medier. Selv undgår jeg bevidst at ryge i den fælde.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– For præcis to år siden blev jeg gift med en amerikansk mand. Vi bor pt. nu i hvert sit land, men kærligheden til hinanden er stadig intakt.

sussi la cour

For to år siden da jeg mødte min skønne mand, Marco.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?

– Gå en lang tur hver dag, og tal med de mennesker, du møder på din vej.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Et nyligt feel good billede af undertegnede i den skønne lille by i Spanien, som jeg netop har boet i et par år. Pendler stadig indimellem dertil.

sussi la cour

Fra telefonen

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At tilværelsen ikke er sat i sten. At der altid er en ny mulighed for at ændre ting i livet, hvis du beslutter dig for det. Det er op til dig at skabe det bedste i livet.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Jeg skriver klummer for BT.dk et par gange om måneden. Der kan man læse med. Udover det planlægger jeg gruppe rundbordssamtale-kurser over delikate fest middage i flotte omgivelser i København for både mænd og kvinder.

Hvem er Sussi la Cour Dollenz aka Katja K:

En moden og erfaren kvinde der stadig har energi i overflod, med den samme stærke drivkraft intakt, der har drevet hende vidt omkring igennem hendes grænsesøgende liv. Sussi er også på Instagram her

Du kan opleve de tidligere feel-good folk på My-Pleasure.dk her

 

Facebook er her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk