Home Kort - men godt FEEL-GOOD STAFETTEN MED ALEXANDER KØLPIN

FEEL-GOOD STAFETTEN MED ALEXANDER KØLPIN

by Nicolai Klingenberg

Alt godt i følge Alexander Kølpin

Er du parat til et muntert videoklip, gode fifs til tilværelsen (både når den er fin og mindre fin) og ellers en flot portion feel-good, der kan være inspirerende for dig og mig? Alle tiders. Alexander Kølpin er nemlig havnet i Feel-good stafetten, og han svarer her på de vanlige spørgsmål.

Alexander Kølpin

Et godt øjeblik da Hotel Sanders i London modtog prisen for Best Hotel in Europe 2018, Ahead Awards (hotel industriens “Oscar”)

Alexander – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– At se mine børn blive ældre, se selvstændighed og personligheder udvikle sig. Og dernæst at vores hoteller er i en fin udvikling.

Og hvad er det gode liv for dig?
At være sund og rask. Være til nytte for mine børn, famile og venner og kunne dele. At lære noget nyt, udvikling, kærlighed – og at være så heldigvis at beskæftige mig med min passion for hoteller.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Det er et par Airpods.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– En aften/nat i vores lejlighed, hvor to selskaber smeltede sammen til én skøn fest på tværs af et par generationer. Jeg elsker at feste med mine børn.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Det kommer her…


Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?

Tid til Meningsfulde samtaler, disciplin til træning og tid sammen med vennerne.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Behov for at planlægge alle dele af livet, digital kommunikation og fordomme.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Jeg har den dejligste, skønneste kæreste som, til trods for jeg er meget optaget at mit arbejde (og nok også mig selv), elsker mig og giver plads til, at jeg rent faktisk kan være mig selv. Hun er meget rummelig og speciel..!

Alexander Kølpin

Fra Sanders…

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Gør noget uselvisk to-tre gange om dagen. Overskud til andre for eksempel – og glem dig selv løbende. Også når du er presset. Fokus skal væk fra dig selv en gang imellem.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Det her er et fotografi af mine to mindste i Los Angeles 2018/2019.

Alexander Kølpin

Roberta og Vincent

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At du med åbent sind og handling ofte kan ændre en svær situation, hvis man angriber sagen fra en anden vinkel. Tænk positivt og glem ikke, at en ægte dialog og at lytte kan løse de fleste konflikter.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– På Sanders og på Instagram her. Hotellerne er en del af mig og familien. De er en forlængelse af hjemmet, hvor jeg nyder at arbejde, observere og lade mit virke smelte sammen med mit familieliv, da jeg stort set arbejder syv dage om ugen. Nogen gange lidt vel meget, mener mine børn nok.

Hvem er Alexander Kølpin?
En passioneret moden herre, rig på erfaringer og vidunderlige mennesker, famile og dejlige venner i mit liv. Er desuden engageret og en sund blanding af at være meget social og ret blufærdig. Udadvendt og med stort behov for at være alene for at lade op. Føles sig heldig og priviligeret, fordi han ser hver dag som en gave.

Du kan læse de andre Feel-good stafetter på My-Pleasure.dk her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk