Home PodcastMænd med Slips EPISODE 7 AF MÆND MED SLIPS – NU SOM PODCAST

EPISODE 7 AF MÆND MED SLIPS – NU SOM PODCAST

by Nicolai Klingenberg

Er du parat til lidt lyttenvenlige ord igen? Alle tiders. Hvis dagens podcast havde varet et sekund længere, ville den have ramt præcis 60 minutter -det sidste sekund brugte jeg dog til at uploade et nyt introduktions-foto, og det er det, du ser her. Velkommen til!

mænd med slips

Rolf og jeg er i øvrigt lige så glade i levende live.

Denne gang skal vi tale om et dansk kaffe-eventyr, som havnede på mit dørhåndtag en morgen klokken 03.48, og vi kredser stadig om Rolfs vintage-ur og jagten på selv samme. Der er ydermere nyt fra Armani i form af en ny parfume, og så har vi fået lytterbrev fra Amerika, opstøvet nyheden om den nye Beach Buggy fra VW (den er elektrisk!) og fundet et Emma Gad tip. Mere? Det kan du tro – forvent skræddersyede T-shirts, og nyheden om Søpavillonens genopstandelse!

mænd med slips

Klar, parat, podcast.

Lyt med – lige her.

Og hov – se lige: De efter hånden talrige podcasts har nu fået deres egen kategori her på sitet

mænd med slips

Snik-snak

Du bør for alt i verden abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

Abonner på “Mænd med Slips” i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk