Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – denne gang lidt kortere end vanligt

Mænd med Slips – denne gang lidt kortere end vanligt

by Nicolai Klingenberg

Så er det tid igen – og denne gang har vi høvlet omtrent et kvarter af udsendelsen i forhold til sidst, men bare rolig – Rolf og jeg kommer omkring en del. Det handler blandt andet om en fødselar, som bliver 100 år – fødselaren kan nydes i glas og hedder Negroni. Vi tager også til Dubai, hvor et overordentlig stort og kostbart byggeprojekt er i gang og klar til dets beboere sidst på året – prisen topper ved 180 millioner kroner.

mænd med slips

Koppen er løftet, og Rolf rumsterer med knapperne. Sådan er det i Mænd med Slips.

Rolf har ridset sine fælge – endda flere gange, men det er der råd for hos en smed, som Rolf har opstøvet. Vi ruller også omkring en Land Rover, mens Emma Gad giver svar på, hvad man skal gøre, når bakken med sherryglas ryger på gulvet (just smile and wave). Rolf får omsider budt på et Omega ur, og vi samtaler om et lettere sært møbel, der har betegnelsen daybed. Der er også godt nyt til alle, der vil have et kunst til spotpris.

Velkommen til en god lytter!

Missede du sidste udsendelse af “Mænd med Slips”, så ligger den her

Mænd med Slips – endnu en episode er klar til aflytning

 

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk