Home Podcast Podcast: En introduktion til Lunar Way – nytænkt banking

Podcast: En introduktion til Lunar Way – nytænkt banking

by Nicolai Klingenberg

Rundt om Lunar Way

Reklame. I den kommende tid vil jeg udgive en række podcast med forskellige iværksættere, som har kastet sig ud i den spændende tilværelse som selvstændig. Fælles for dem alle er, at de er kunder erhvervskunder hos Lunar Way. Men hvad er Lunar Way for en størrelse? Og hvornår og hvorfor blev de til? Og hvad byder fremtiden på? Det har jeg talt med Nina Seidenfaden om i dagens podcast. Der venter også en kode til dig, hvis du selv vil prøve erhvervsdelen af…

Lunar Way Business

NIna Seidenfaden. Og jeg sidder til højre.

Tryk på play, så ruller samtalen…

 

Det var ordene – ganske snarligt kommer første selvstændige i tale…

Er du kunde selv samme sted, eller overvejer du at blive det? Så skal du være velkommen til at skrive til mig på nk@my-pleasure.dk – måske kan du blive den næste person, jeg interviewer. Der venter en promo-kode lidt længere nede.

Lunar Way

Tak for i dag.

I øvrigt – måtte du have lyst til at prøve Lunar Way af som erhvervskunde eller som kommende selvstændig, så kan du få en måned gratis abonnement, hvis du bruger promokoden “My-Pleasure” – læs mere om hele molevitten  her

 

Der er flere podcasts på My-Pleasure.dk her

 

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk