Home Kort - men godt Gør du et godt indtryk på dine dates?

Gør du et godt indtryk på dine dates?

by Nicolai Klingenberg

Denne artikel indeholder betalte links.

Så skete det endelig. Efter flere måneders tøven og usikkerhed. Du fik taget mod til at opsøge hende. Hende den søde fra regnskabsafdelingen med de lidt skæve fortænder og æblekinderne. Hun sagde ja, da du spurgte, om hun ville med på date. Og nu sidder du her. Med alle dine gode intentioner og et hjerte, der slår et par ekstra slag af bare lykke.

Men hvordan bliver du den bedste udgave af dig selv, når du skal på date?

Vær høflig

”Ridderlighed er død” siger et gammelt citat. Nuvel, du behøver hverken lægge din kappe over vandpytter eller gå i sværdkamp for dit hjertes udkårne. Mindre kan også gøre det. Men ingen på denne jord vil modsætte sig at blive behandlet med respekt og værdighed. Så er det et godt sted at starte.

Hvad betyder det så? Jo, det betyder, at du opfører dig ordentlig, når I er sammen. Lad være med kun at tale om dig selv. Spørg interesseret ind til hendes interesser, og vær opmærksom mens hun taler.

Det betyder også samtidig, at du ikke skal sidde og hælde vand ud af ørerne og tale dårligt om din ekskæreste, din chef eller tjeneren. Det er ikke noget mere utiltrækkende, end folk der konstant lukker galde ud. Så husk på det gamle ordsprog: ”Har du ikke noget pænt at sige, så hold munden lukket”.

Se præsentabel ud

Vi kan jo ikke komme uden om, at en stor del af det at date handler om at gøre et godt indtryk og have en god kemi med den anden person. Derfor bør man også gøre noget ud af sin fremtoning. Så klæd dig pænt på, så det virker som om, du har gjort en indsats for at imponere vedkommende.

Smil til verden, så smiler den til dig

Det er muligt, at film-, tv- og musikindustrien lever af at skabe bad boys, der skal få pigehjerter til at gå i brand. Men har du nogensinde hørt om nogen, der blev forelsket i nogens sure mine? Nej, vel? Men at der findes mennesker, der falder for hinandens smil? Den har du hørt mange gange før, ikke sandt?

Desværre kommer man ikke sovende til en godt smil med fine tænder. Hvis du ikke har være flittig nok med tandbørsten, kan du få hjælp til at rette på skaderne (f.eks. hos tandlæge Østerbro). Og med professionel hjælp kan du blive klar til din næste date. For der findes vel næppe noget, der er mere tiltrækkende, end folk, der kan lyse et rum op med deres smil? Så sørg for at passe godt på dit.

Held og lykke med kærligheden.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk