Home PindemadderBobler En ChampagneHub-podcast med Anders Rom om det gode liv

En ChampagneHub-podcast med Anders Rom om det gode liv

by Nicolai Klingenberg

Reklame for ChampagnehHub.com. Har du nogensinde tænkt over, hvad det gode liv er? Og hvad du drømmer om? På det personlige plan altså? Det tænkte jeg nok, du har. Men har du nogensinde sat ord på sagerne? Denne podcast omhandler det gode liv – på alle mulige, umulige og jordnære plan.

champagneHub.com

En god dialog kan foregå i selskab med et glas champagne – og det var også tilfældet, da podcasten blev optaget. Biodynamisk endda – og fra ChampagneHub.com

I første afsnit taler jeg med Anders Rom – han er en fin ven, som jeg har kendt i et par årtier.  Vi taler om alt fra kærlighed til glæden ved at pante, at hjælpe andre uden skjulte dagsordener, at sætte mål uden at det er “corporate” og vide, hvad lykke er og om at mindes det første rare, man husker fra tilværelsen. Lyt med – jeg er sikker på, du vil kunne lide det.

Anders og jeg i 2005

Tryk play, så taler vi

Podcasten var ikke blevet til, hvis det ikke var for ChampagneHub. Spørger du, hvad de er for en størrelse, så lyder det således: Terroir champagne, skrædderersyet til dit behov, leveret til din dør – eller på engelsk om du vil: Grower Champagne, tailored to your needs, delivered to your door.

Tomt glas – indholdsrig samtale

Du kan læse mere om – og tilmelde dig Champagne på abonnement hos Champagnehub.com her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk