Home Kort - men godt Oplevelsesgaver egner sig glimrende som sølvbryllupsgave

Oplevelsesgaver egner sig glimrende som sølvbryllupsgave

by Nicolai Klingenberg

Artiklen indeholder reklamelinks.

Det er ikke altid, det er nemt at finde den rette gave. Er du inviteret til sølvbryllup, så er det en selvfølge, at du medbringer en gave. Det kan dog være vanskeligt at udvælge den rette gave, hvilket i særdeleshed gør sig gældende, hvis du ikke har et indgående kendskab til bryllupsparret.

Hvis du savner lidt inspiration i denne sammenhæng, præsenteres du herunder for en række glimrende idéer. Fælles for nedenstående forslag er, at det alle er oplevelsesgaver. Derved giver de dig mulighed for at skille dig ud fra mængden af materielle gaver, der gives ved det respektive sølvbryllup.

1. Minicruise til Oslo

25 års ægteskab er noget helt særligt. Derfor fortjener det også en speciel gave. Med et minicruise til Oslo er det nærmest en selvfølgelighed, at parret får god tid til at nyde hinandens selskab. Derfor er et sådant cruise også en glimrende gaveidé, såfremt budgettet rækker til det – det gør det nemlig ikke for alle.

Det er en fantastisk oplevelse, som parret vil være taknemmelige for i mange år. Det er en tur, der byder på smuk natur, skøn mad, og en masse fascinerende indtryk. Derfor er det også en gave, der vil være en succes hos ethvert sølvbryllupspar. Det er dog særligt gældende, hvis de ikke tidligere har været på et cruise.

2. Ballonflyvning

Ballonflyvning vil også være en god sølvbryllupsgave. Prisen befinder sig dog i den pebrede ende, hvorfor det er en oplagt gaveidé, hvis du har mulighed for at slå dig sammen med andre. Det er ganske få, der har prøvet at flyve i luftballon, hvorfor dette – uden tvivl – vil føre til en oplevelse for livet for sølvbryllupsparret.

De får lov til at nyde den smukke, danske natur på en helt ny måde, når de svæver over den i en luftballon. I øjeblikket fordyber man sig kun i oplevelsen og glemmer omverdenen. Derfor vil det være til stor glæde for ethvert par at modtage en idyllisk flyvetur i en luftballon.

3. Flødebollekursus

Her er der tale om en gave, der befinder sig en kende udenfor normen. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det er sjovt at sende parret på et flødebollekursus. De lærer ikke blot at lave deres egne flødeboller, men kan også nyde hinandens selskab imens. Derfor er det i lige så høj grad en social oplevelse.

Et sådant kursus har en varighed på mellem en time og halvanden time. Inkluderet i dette kursus lærer man alt fra at lave sin egen marcipanbund til at lave flydende chokolade. Det er en anderledes sølvbryllupsgave, men den vil dog utvivlsomt være en succes hos det madglade par.

4. Restaurantbesøg

En gaveidé, der aldrig går af mode, er et skønt restaurantbesøg. Du skal selvfølgelig ikke spise parret af med en middag på Jensens Bøfhus. Vælger du denne gaveidé, så skal det være et gavekort til en restaurant af en vis kaliber. Er det ikke det, så kan det virke som et sløset eller ligegyldigt forsøg på at give en gave.

Er der en restaurant, som parret længe har snakket om at prøve? I så fald er det oplagt at købe et gavebevis til denne restaurant. Er der tale om en unik gourmetoplevelse, hvor prisen stiger til vejrs, så kan du passende gå sammen med én eller flere andre om at give denne gave.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk