Home Kort - men godt Den dag jeg fik reddet Roger Whittaker fra storskrald

Den dag jeg fik reddet Roger Whittaker fra storskrald

by Nicolai Klingenberg

Ved du, hvad fordelen ved en ældre bil er? At den som oftest rummer en CD-afspiller. Sådan er det med vores køretøj. For et par måneder siden spankulerede min søn og jeg mod vores bil, og på vejen passerede vi en række effekter, der efter alt at dømme var tiltænkt den efterfølgende dags opsamling af storskrald. Jeg kastede et blik på bunken, og så måtte jeg gøre holdt…

Det var her, det hele begyndte…

En stor samling compact discs lå bare der og var på vej til at afbrænding. Jeg kunne selv hitte på det samme, men da det er vældig mange år siden, jeg skilte mig af med mine sidste compact discs, må jeg lige bladre i bunken. Øverst lå der et soundtrack fra “Sex and the City” filmen – oven i købet med hertilhørende post-it med lidt noter angående numrenes tempi. Om disse har været nyttige til sexy-time eller noget motionsrelateret, ved jeg simpelthen ikke. Men det var jo heller ikke den compact disc, det skal handle om her.

Lige under førstnævnte compact disc lå han: Roger Whittaker. Endda i en opsamling af en art. Jeg tænkte, at sådan en omgang easy listening ikke skulle lade livet, når nu vogntøjet kan afspille netop dette medie. Resultatet? Fra tid til anden skruer jeg tiden tilbage til slut tresserne og de efterfølgende glade halvfjerdsere med numre som “Mexican Whistler”, I don’t believe in “If” anymore” og “Mamy Blue”. Det er alle tiders siger jeg dig. Du får ham lige her i en live-udgave fra 1977 (endda i farver).

Har du ikke compact disc afspiller i bilen, så find Roger Whittaker på Spotify. Jeg tror, du vil kunne fascineres gevaldigt af hans fløjten og gøren.

Fløjt den op på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk