Home PodcastMænd med Slips Mænd med slips – flæsk, guld, billige byer, heftig snorken og nye ord

Mænd med slips – flæsk, guld, billige byer, heftig snorken og nye ord

by Nicolai Klingenberg

Fætter Michael har været i Hovedstaden og inviterede Nicolai til fest, mens Rolf har… arbejdet. Pludselig sniger der sig et ovnrens-fif ind i forbindelse med en langtidstilberedning af stegt flæsk. Og vupti – der var år 1967 og en afsindig flot sportsvogn fra Italien. Den kommer med hardtop og askebæger størrelse XL. Vi skal også på restaurant, men ejeren vil ikke have se børn under 12 på matriklen. Heldigvis.

Goddag. Vi sidder klar til at tale til dig.

Der er kommet over 200 nye ord til retskrivningsordbogen – vi ser på et par stykker, hvor nogle overrasker mere end andre. Et telefon-ikon er genopstået, og vi kigger og klapper i teknik-nyt. 2020 er i øvrigt rottens år – og det bliver fejret med et guldur hos Chopard. Kan man lære latin af at se Olsen Banden? Det kan du tro. Klar på en billig ferie i Europa? Airbnb har sendt os en liste over de billigste byer i Europa. Snorker du? Vi dykker ned i emnet, når Cecilie ringer ud. Vi har også lidt seværdige anbefalinger til dig. Vi runder af med et let skænderi.

Tryk play, så taler vi sørme

Sutskoe-med-ur-fotoet så sådan her ud

Du kan se mere til “rotte-uret” herunder

Den italienske vogn ser sådan her ud

Sidste gang, lød det sådan her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Prøv det smarte medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.