Home Automobiler Fordelene ved at lease en bil privat

Fordelene ved at lease en bil privat

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret 

Det er blevet en populær ting at kunne lease biler i Danmark. Dette er både til privat brug men også til firmaer. Leasing er en måde, hvorpå du kan “låne” en bil, som du giver et bestemt beløb for hver måned. Der findes mange forskellige leasingtyper i Danmark, og de fleste kendte bilmærker kan nu leases til et godt tilbud. Du kan for eksempel benytte dig af Mercedes leasing, hvis du mangler godt design og funktionalitet i hverdagen. I denne artikel finder du de bedste fordele ved at lease i stedet for at købe privat.

Et bestemt beløb hver eneste måned

Skal du lease en bil privat, så er en af fordelene, at du udelukkende skal betale et bestemt beløb hver måned. Der er ingen uforudsete udgifter, når du skal lease en bil, da det ikke er dig, som skal betale for service af bilen. Det er ikke dig, som skal betale for værkstedsregninger. Det er ikke dig, som skal betale for de større regninger, som normalt er forbundet med at købe en bil privat. Du skal til gengælde betale benzin, forsikring og beløbet for leasing af bilen. Dog er disse ofte de samme hver måned, og det er udelukkende benzin- eller diesel beløbet, som ændrer sig løbende.

Finde hurtigt en ny bil til indkørslen

De fleste leasingkontrakter strækker sig over tre år. Dette betyder, at du ikke har en bil længere end tre år, og du er derefter fritstillet til at vælge en nyere og smartere model. har du haft en Mercedes i flere år, og vil du gerne have en BMW, så skal du ikke vente længe, da du hurtigt kan skifte efter din kontrakt er udløbet. Dette er specielt et godt tilbud, hvis du er bilentusiast, og du gerne vil prøve flere biler end den almindelige dansker. Når du skifter bil, så skal du dog huske, at jo vildere en bil,m som du gerne vil have i indkørslen, jo dyrere bliver den. Det betyder altså, at du ikke kan gå fra en VW Golf til en splinterny Mercedes C-klasse uden, at prisen vil stige.

Ingen lån, som skal afbetales

Når du vælger at lease en bil privat, så skal du ikke ud for at optage dyre lån. Dette betyder, at du ikke skal stille dig i gæld for at kunne være godt kørende i hverdagen. Dette er specielt et godt tilbud til dig, som allerede har et dyrere huslån eller et kreditlån. Normalt skal du udelukkende betale et engangsbeløb, når du først skal starte med at lease bilen. Dette overstiger dog ofte ikke mere end 20.000 kroner, og det kommer også ofte an på bilen og på leasing agenten, som du vælger. Du kan altså komme uden om dyre renter i hverdagen ved at lease en bil privat.

Der er altså mange forskellige fordele, som du kan få glæde af, skulle du vælge at lease en bil privat. Det er op til dig, om det er en kontrakt, som passer ind i din hverdag, men der er meget at vinde, når du vælger at lease en bil privat. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk