Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Lisbeth Janniche – om mænd, vinbarer og en brækket finger

Feel-good stafetten med Lisbeth Janniche – om mænd, vinbarer og en brækket finger

by Nicolai Klingenberg

Er du parat? Til hvad tænker du måske, men så skal du blot kigge i overskriften for at finde svaret. Det handler selvsagt om Feel-good stafetten, som byder på morsomme svar, stof til eftertanke og så fremdeles. Dagens svar? De kommer fra en alle tiders Lisbeth Janniche. God fornøjelse!

lisbeth janniche
Mine søstre og jeg. Jeg er to år ældre end dem, der er tvillinger, og vi har altid været meget tætte og haft et skønt og problemfrit forhold.

Lisbeth – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det her er jo en helt vanvittigt tid! Men det gode lige nu er, at jeg er tvunget til at blive hjemme, få det bedste ud af situationen og være virkelig meget sammen med mine nærmeste – især mine børn. Så det bedste er, at vi har tid til hinanden; til at læse, spille, lave lektier osv. Jeg har for eksempel aftalt, at jeg SKAL spille en fodboldkamp mod min søn hver dag. (2 gange 8 minutter dog☺) Og han elsker det!

Og hvad er det gode liv for dig?
– Jeg er for nylig blevet ansat på produktionsselskabet Mastiff, og det er jo fantastisk at arbejde med det, jeg allerhelst vil – nemlig at lave TV, som jeg har gjort, siden jeg var 20 år. 

Så det gode liv for mig er at elske mit arbejde, så det ikke bare er noget, der skal overstås – men noget jeg glæder mig til hver dag. Og så er det at kunne være sammen med dem, der betyder allermest for mig: Mine børn, mine søstre, min nevø og vores forældre. Og så ikke mindst at have en stor og god venne- og venindegruppe, som jeg kan gå ud med, drikke vin med, spille skum- og padel-tennis med, som også er nogle af de ting, jeg sætter stor pris på.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Apropos vin så har jeg netop købt et gavekort til Beviamo Vinbar i Nordre Frihavnsgade på 1.000 kroner. Jeg græder med alle de små forretningsdrivende i disse tider, så jeg forsøger at støtte alt det, jeg kan. Jeg køber take-away, kjoler og gavekort, som jeg glæder mig til at bruge, så snart denne ubegribelige krise er overstået.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
-Åh, jeg har i mine tanker netop gennemgået sidste års fester – og festivaloplevelser, da jeg måtte sande, at der ikke bliver nogle af dem i år. Så jeg græder næsten ved tanken om at skulle undvære alle de gode oplevelser, jeg ellers har hver sommer.  Udfordringen i år bliver at skabe de gode oplevelser selv – i noget mindre form.

https://www.instagram.com/p/B1RCvg4hjYH/

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Det er virkelig sjældent, jeg morer mig over noget på youtube! Mine tvillinger på snart 11 år viser mig noget dagligt, men det er som om, at de synes, det er sjovere end mig, haha. Jeg elsker humor og glimt i øjet – så jeg morer mig dagligt over mine venner og kolleger på Insta og Facebook. Der går pænt meget tid med at se, hvad de finder på i disse tider: Melvin, Ruben Søltodt, Christopher og hans kone Cille, der synger for eksempel. Det elsker jeg!

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Mere vin, mere kærlighed og mere chokolade, der ikke feder. 

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Vi skal da lade være med at pege fingre ad andre! Lade være med at bagtale, drille og mobbe – og så skal vi opføre os ordentligt overfor alle, vi møder på vores vej!

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Åh gud, de mænd er sgu svære, dem bruger mine veninder og jeg en del tid på at tale om! eJeg er klar til at møde en god og ordentlig mand. Han skal bare være sjov! Men da jeg selv er pænt sjov, er det sgu lidt svært at møde en, der er sjovere…

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Mød alle med et smil, og hils på dem, du møder på din vej. Vi går mange ture i mit sommerhus, og jeg siger altid hej, når vi møder andre. Helt ligesom min jyske far. Men der er overraskende mange, der kigger helt skørt på os, som om de tænker: Dem kender jeg da ikke! Og så har jeg jo lyst til at løbe efter dem og råbe BØH! 

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Det er fra min fødselsdag i august, hvor produktionsselskabet Pineapple, købte kage og fejrede min fødselsdag, selvom jeg ikke var ansat der på det tidspunkt. Det er da feel-good! 🇩🇰🎈🍾🎉

lisbeth janniche
Fra telefonen…

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– Min mor har lært mig altid at se tingene fra en positiv vinkel. Når vi kom hjem fra håndbold som børn og havde brækket en finger, sagde hun for eksempel: “Det var da godt, det ikke var hele armen…” Den anskuelse følger både mig og mine søstre hver eneste dag. 

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Jeg er altid en lille smule bagefter. Jeg elsker for eksempel stadig facebook og er kun lige ved at vænne mig til Instagram. Det tager mig også altid en sæson eller to at vænne mig til, at bukser for eksempel skal gå ind i benene ha-ha! Men jeg er at finde på Facebook, Instagram og i Racket Club Cph, hvor jeg spiller padeltennis – og på samtlige københavnske vinbarer, så snart vi må det! 

Hvem er Lisbeth Janniche?

Lisbeth Janniche, 47 år. Tidlige TV-vært på blandt andet Rene ord for Pengene, Big Brother og Supersælgerne. Arbejder på produktionsselskabet Mastiff, og caster især kendte mennesker til forskellige programmer.  Mor til tvillingerne Ella og Enzo på snart 11 år. 

Gik du glip af Feel-good’en med Fie Norsker, kan du læse den her

Facebook kan findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.