Home Kort - men godt Vældig vise ord om den kommende sommer

Vældig vise ord om den kommende sommer

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Nu er det officielt sommer – og læser du disse ord fluks efter udgivelsen, så er der blot nogle timer til, at det er juni. Og altså sommer. Jeg har glæder mig – også selvom jeg også for ganske få dage siden kom til at se frem til juleaften…

sommer 2020
Fra en anden flot sommer i Danmark

Husker du sommeren 2018? Den begyndt jo allerede i april og strakte sig helt frem til september. Sikke et år. Men i år bliver også fint. Se bare vejret lige nu. Jeg sidder på terrassen med en forfriskning i glasset og solen i mit ansigt. Primært den venstre side, men skidt nu pyt med det.

Den sidste forårsdag i 2020 – her til aften…

Denne her korte skrivelse opstod for lige omkring et halvt år siden, for i december udtalte min søn, at han glædede sig til sommeren. Citatet lød:

“Juhuu – om sommeren kan man gå i T-shirt, og så er alle huse og toiletbrædder varme”

Der er noget om de ord. Jeg glæder mig allerede over, at jeg har hørt barken på vores træer knirke på grund af varmen, jeg har duftet hybenbuskene for enden af vejen, fornemmet den helt rigtige post-regnvejrs-atmosfære, som kun findes i den varme måneder og mærket saltet fra havvandet på mit korpus. Jeg kunne blive ved, men jeg holder for nu. Velkommen til sommeren 2020 – nyd den. Så vil jeg gøre det samme.

FACEBOOK & MY-PLEASURE.DK HER

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk