Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 481

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 481

by Nicolai Klingenberg

Er det lige straks, det går løs? Du ved med jobstart, ferieafslutning og madpakke-halløj? Uha. Men det går nok. Ferierer du næste uge med, har jeg hørt, at vejret skulle blive helt super-duper og mere end okey-dokey – det er bare alle tiders for dig. Jeg har ikke fri, men mere om dette snarligt. Til gengæld har jeg fri i dag – søndag – og det betyder ugen, der gik. Læn dig tilbage, og nyd en nummer 34 med ekstra socialrealisme.

Først skal vi have lidt måne og nogle natteravne.

Tit over tagryg i vort etagebyggeri

Nu bliver det finurligt. Jeg så sedlen, jeg smilede, tog et foto og gik dernæst videre. Syv-otte timer senere står jeg ved cykelkurven, og seddelkreatøren stopper op. Hun taler til mig og havde fornemmelser, som var rørende. Vi talte sammen, og jeg gik derfra med en rar fornemmelse.

Håndskrevet

Og nu til en park, hvor der var kreativt cirkus. Vi anede det ikke, men kiggede ind og deltog i løjerne. Det var alle tiders!

I Øreaardsparken

Nye tider – ny skjorte. Forklaring følger på begge dele.

Skarpt og stribet.

Ud i naturen – og det må gerne gynge lidt. En af barndommens favoritpladser blev besøgt – og vi så fisk.

Gynge-hængebroen

Jeg kom til at tænke på begrebet “tyende”.

Der var en gang – og bemærk vejnavnet

Vil du i øvrigt tjene, må du være opsøgende. Jeg så dette og blev begejstret.

Godt gået og god vind

Og så lige et lead til Sofus.

“Jeg har ti kroner….?”

Forestil dig følgende: Du bliver inviteret til impulsiv middag. Du vil gerne have en hilsen med. Hvad gør du? Det må du afgøre, men du stopper i hvert fald ikke på en benzinstation for at handle en af de på nedenstående foto fremviste værtsgaver.

“Tusind tak for invitationen – vi har taget en lille hilsen med…”

Vi holdt bro-kalas. Alle tiders siger jeg dig.

Kystnært.

Har du nogensinde set statsbanerne fra stien? Det bør du. Se selv.

Højspænding og sommer

Sidste år eller året forinden (jeg husker det ikke), fandt jeg et pudseløjerligt foto af to katte i et kattemiljø. Jeg samlede det op, tog det med og begavede nogle venner med det. Nu er det – ganske overraskende – kommet tilbage.

“Birthe – snup lige et foto af Vimmer og Nougatmis…”

Dagen er i øvrigt aftaget med to timer – i runde tal. Jeg mærker det gudskelov ikke rigtigt endnu. Og det er stadig flot.

Nedgang

Det slog mig netop, at der var ikke var ret mange billeder med i denne uge. Sådan er det denne gang. Mere næste uge? Måske. Nyd nu blot søndagen!

Sidste uge? Den var også flot. Se selv her

Find My-Pleasure.dk på SoMe Internet-fænomenet Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk