Home Spottet Gør din garage om til en man cave

Gør din garage om til en man cave

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Artiklen indeholder reklamelinks.

Hvis du er så heldig, at du har en garage, så har du mulighed for at lave en rigtig man cave. For mange bliver garagen et rodet opbevaringsrum og ikke et sted, man opholder sig mere end højst nødvendig. Men sådan behøver det ikke at være. Læs med her, hvis du har lyst til at forvandle din garage til din helt egen man cave.

Mandens frirum

Alle mennesker kan have bruge for sit eget frirum, et sted som de kan indrette efter sin egen smag og efter de behov, som man måtte have. Desværre er det de færreste af os, som har denne mulighed. Men hvis du er så heldig at bo i et hus med en garage, så kan garagen med få ændringer blive din nye man cave. 

I garagen kan du have dit værktøj hængende på væggen, samt samle alle løse ledninger og kabler i et hjemmelavet opbevaringsmøbel. Hvis du bruger bajonetsave, så kan du skære et opbevaringsmøbel, sådan at det passer perfekt til din garage. Det vigtigste for at skabe en garage med den rette man cave-stemning er at inddele rummet i zoner. Der skal selvfølgelig være plads til køretøjer og opbevaring, men det skal også skabes rum til en sofa og et sted, hvor du og vennerne kan hænge ud. 

For at garagen skal blive et godt sted at være, skal du sørge for varme, belysning og ventilation. Du kan blive klogere på ventilation & indeklima hos din lokale Harald Nyborg, hvor du også finder alt det udstyr, du har brug for. 

Dyrk din personlige stil

For at du skal få det frirum, som du længes efter, så er det vigtigt, at du får frie tøjler til at indrette garagen, sådan som du ønsker. Det kan være en god ide, at du maler den i lidt lyse farver, da dette er med til at skabe den rette belysning og en lidt varmere stemning. Det skal, som sagt, være plads til en sofa og nogle gode stole. Hvis du har planer om at invitere vennerne over på fodboldaften, så kan det være, du skal investere i en skærm til garagen. 

Drømmen er måske din helt egen bar, men det kan fungere lige så godt med et simpelt køleskab. Så længe du sørger for, at der altid er rigeligt med kolde drikkevarer, så er dine gæster tilfredse. 

Hvis du har en speciel interesse i motorer og køretøjer, så bør dette gå igen i indretningen af garagen. Det kan også være, du er fodboldfan, hvis det er tilfældet, så skal der ikke være nogen tvivl om, hvilket hold du holder med. 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.