Home Kort - men godt +100 op- og nedture med min hustru

+100 op- og nedture med min hustru

by Nicolai Klingenberg

Indrømmet – jeg har for vane at fotografere motiver, der kan blive til gengangere. I dag skal det omhandle lige over 100 ture fantastiske ture i en elevator. “Konceptet” begyndte som så meget andet ved en tilfældighed, som siden blev til et tilbagevendende element i ugen, der gik.

To blev til tre – og tre blev til fire. Sådan er der så meget – og sådan blev det til så talrige op- og nedture. De har alle været en fornøjelse, og jeg tager gerne 100 ture mere med dig, Amalie. Både med og uden pommes frites fra frost, søndagshår, solbriller, vintergevandter, sommeruniform, tømmermænd og stuepalmer. Jeg elsker dig.

Livet er smukt – og aller smukkest med en livsledsager og hertilhørende børn.

De allerbedste hilsener,

Nicolai – en heldig kartoffel

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk