Home Tech Huawei FreeBuds Pro – undskyld sagde du noget?

Huawei FreeBuds Pro – undskyld sagde du noget?

by Nicolai Klingenberg

Med et sæt Huawei FreeBuds Pro i ørene, kan Jehovas Vidner ringe på døren, uden du behøver spille tunghør – men det behøver slet ikke være så ekskluderende. Hverken på grund af dagens tekniske nyhed eller på grund af din lyst til lukke op for dem, der måtte ringe på døren. Alt det, skal jeg nok vende tilbage til.

Huawei FreeBuds Pro
Er du med på en lytter? Så tag et kig på Huawei FreeBuds Pro

Husker du dengang, en walkman var sagen? Det kræver muligvis, at du har lidt mere end et par årtier på bagen, men jeg mindes min første sag, jeg købte min første walkman. Den var af metal og havde drønsmarte – og justerbare – bøjlehøretelefoner. Lykken var gjort – indtil den dag jeg sprang i cykelsadlen. Selv den mildeste brise gik rent ind i ørene – lydoplevelsen var spoleret. Jeg kunne lige så godt have sat mig ved siden af tændt en Nilfisk (et ældre, men velkendt støvsugerbrand). 

earbuds huawei
Bagsiden af futteralet

Gudskelov har de teknologiske fremskridt været god for meget lyd – og ørene. Tag nu bare Huawei FreeBuds Pro. Dem sidder jeg med i ørene netop nu – klokken er henved aften (21.05), og jeg lytter til musik, mens jeg skriver. Pludselig pusler det (en baby græder for at være helt ærlig), men jeg ved, at vores yngste søn er i gode hænder med min kone, hvorfor jeg – for en stund, bevares – kan aktivere den elektroniske støjreduktion, som gør aftenen… helt stille. 

Huawei FreeBuds
Nemme instrukser

Jeg er fint med på, at der findes masser af earbuds på markedet, men jeg har ikke testet nogen over længere tid – kun de her FreeBuds Pro fra Huawei. 

Nuvel. For at skære sagen ud i pap og gøre det vældig basalt, skal du vide, at du forbinder FreeBuds’ene med din telefon via Bluetooth. Det er såre simpelt – åben Bluetooth på telefon, åbne futteralet hvor dine FreeBuds Pro ligger i, og tryk på en knap på futteralet i to sekunder, hvorefter Huawei FreeBuds Pro bliver parringsdygtig med telefonen. Det er det – that’s it. 

Huawei FreeBuds Pro
Så er der parring.

Godt. Nu spiller earbuds og telefon sammen. Nu lytte til musik, podcasts og lydbøger eller se film og serier via mobilen og få lyden kabelfrit i øret. Jeg er kun til lydunderholdning via telefonen, men det er bare mig. 

Nå – i gamle dage var vinden altså de kablede høretelefoners værste fjende, og tilpasningen var heller ikke særlig omsiggribende. Lyddutterne var knaldhård plast, og de kunne på ingen måde justeres. I dag er tilpasningen langt bedre (du kan vælge tre størrelser gummi afhængig af din øregangsstørrelse), mens vindblæs ikke længere høres, grundet et “Dual Anti-wind Noise Design”, hvor to mikrofoner i hver sin ende af “stænglerne” er udstyret med en anti-vindstøjsreducerende enhed, der, ja…, eliminerer vindstøj.

FreeBuds Pro
Klar til lommen – etuiet er ganske nydeligt og komfortabelt at holde om

Men kan man kun lytte med Huawei FreeBuds Pro? Næh nej – du kan også føre en telefonsamtale, eller “tappe” dig ud af noise cancelling og høre (lidt eller meget af) det, der foregår. Et særligt 3-mic system med to udadvendte mikrofoner sørger for at opfange din stemme, mens den indadvendte mikrofon er blevet integreret for din stemme kan høres tydeligere i den anden ende. Ah ja – du kan i øvrigt nemt skifte mellem de forskellige enheder, du måtte vælge at parre dine earbuds med. Smart-smart.

Huawei FreeBuds Pro
En skæmkigger iført Huawei FreeBuds Pro

Skal jeg have de løjer? Jeg er ikke sikker – det skylde dog kun, at jeg ikke er nået til bunds i min behovsanalyse, men jeg kan se, at de ville være vældig brugbare, når jeg redigerer lyd eller taler i telefonen. Måske også når jeg lytter til noget henved aften, når huset sover. Du kan selv læse mere om de omtale earbuds hos Huawei her

earbuds pro huawei
Grønt lys – klar til brug

Der er mere tech på My-Pleasure.dk her

Her er Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk