Home Living Paul McCobb sofabord – når du er til spansk eller græsk

Paul McCobb sofabord – når du er til spansk eller græsk

by Nicolai Klingenberg

Det danske møbelkonglomerat Fritz Hansen kan andet end Danmark og dansk design. Tag nu bare dagens nyhed – et Paul McCobb sofabord – faktisk flere. Der er tale om en designrelancering, som har aner tilbage til 1950’erne, hvor McCobb havde fin succes – blandt andet grundet hans geometriske evner i de møbeldesigns han stod bag.

Paul McCobb sofabord
Et lille udsnit af dagens sag: Et Paul McCobb sofabord

Jeg har set mange sofaborde – og der er som sådan ikke noget banebrydende ved et Paul McCobb sofabord. Måske du – og jeg – i stedet blot skal se det som et billigere alternativ til de dyre (danske) drenge.

Paul McCobb sofabord
Cirkulært og lyst

Modellen hedder Planner, og den fås i flere varianter – blandt andet en rund. Og en kvadratisk. Målene? Altså det kvadratiske måler 80×80, som er 20×20 centimeter mindre end et ultradansk og klassisk alternativ. Til gengæld begynder priserne for et Paul McCobb sofabord ved 7.575 kroner.

Paul McCobb planner sofabord
Her blev det rektangulært

Men hvorfor stod der noget med spansk og græsk i overskriften? Fordi det er marmorreferencer – den sorte marmor hedder nero maquina og er banket ud et sted i det nordlige Spanien. Forvent fossilaflejringer, som giver et interessant spil.

Er du mere til græsk, skal du kigge på light ligourio fra, ja…, Grækenland. Her loves der en kompakt komposition, som skulle give synlige harpiksfyldninger. Det er jo nærmest marmor-rav, hvis jeg ellers tyder det korrekt.

Planner Paul McCobb sofabord
Mere græsk

Du finder mere bolig-stof på My-Pleasure.dk her

Der er mere information hos Fritz Hansen her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk