Home MINI Første danske fotos og video af MINI Countryman?

Første danske fotos og video af MINI Countryman?

written by Nicolai Klingenberg 20. august 2010
Pin It

MINI feberen raser i øjeblikket – i hvert fald i min krop. Det handler om den netop ankomne MINI Countryman, som jeg nu har fået en uhyggelig lille køretur i.

Strike a (Countryman) pose - bredere, højere og frækkere, hvis du spørger mig.

Ærligt? Den er langt federe, end den Cooper jeg drøner rundt i. Fronten er pænere, vognen er større, og så er det en reel nyhed. Og designet spiller. Jeg har hørt lidt om priser og levering, men da intet er sikkert, har jeg fået mundkurv på.

Lettere åben mund grundet fascination.

Om end det her kun er et lille indlæg, så skulle nogle af de væsentligste sager dokumenteres – og jeg er ganske sikker på, at jeg kan få kørt en ordentlig tur i maskineriet, så jeg kan få skrevet lidt mere fyldestgørende oplevelseserindring om Countryman’en.

Fra siden - og nu med ekstra døre!

Den hvide dame, du ser i det her indlæg, er atypisk for den nye model – det er nemlig en firepersoners udgave. De ”normale” vil blive leveret med plads til tre på bagsædet, men et nyt skinnesystem har set dagens lys, og det kan bruges til at isætte alverdens holdere og ”applikationer”. Smart? Sikkert – men jeg tror, at folk med børn vil vælge ”normalen”.

Og ja – jeg vender kameraet korrekt næste gang. Videoen er i øvrigt skudt med iPhone (version 3Gs).

Nye sager? Ja. Kurvelys i forbindelse med xenonlygter er en af sagerne. Et nyt elektronisk system i midterkonsollen er også nyt – og en alliance med iPhone skulle være en realitet i udlandet, men om det er ekstraudstyr, og om det findes i Danmark endnu, kan jeg ikke love.

Kurvelys - nyhed i MINI regi.

Fidusen skulle være at parre telefon med ”anlæg”, og dermed har du adgang til internetradioer og andre www-tjenester.

Den elektronisk hjerne - her finder du navigation, radio, telefon (Bluetooth) og andre lækkerier. Farten aflæses helt ude i cirklen.

Jeg beklager, at videoen er præget af dogme, men al begyndelse er svær. Jeg håber, at kunne bringe mere info – i hvert fald fra lanceringsfesten, som du kan læse mere om her.

Lædersæder kender vi, men læg mærke til den enorme håndbremse...

Og så lige et foto af bagen som afslutning – jeg ved godt, at det er tyske nummerplader, men det skyldes, at det er “prøvebil”.

To udstødninger betyder Cooper S - et større emblem har desuden fundet vej til bagsmækken.

Pin It

You may also like