Home MINI Første danske fotos og video af MINI Countryman?

Første danske fotos og video af MINI Countryman?

by Nicolai Klingenberg

MINI feberen raser i øjeblikket – i hvert fald i min krop. Det handler om den netop ankomne MINI Countryman, som jeg nu har fået en uhyggelig lille køretur i.

Strike a (Countryman) pose - bredere, højere og frækkere, hvis du spørger mig.

Ærligt? Den er langt federe, end den Cooper jeg drøner rundt i. Fronten er pænere, vognen er større, og så er det en reel nyhed. Og designet spiller. Jeg har hørt lidt om priser og levering, men da intet er sikkert, har jeg fået mundkurv på.

Lettere åben mund grundet fascination.

Om end det her kun er et lille indlæg, så skulle nogle af de væsentligste sager dokumenteres – og jeg er ganske sikker på, at jeg kan få kørt en ordentlig tur i maskineriet, så jeg kan få skrevet lidt mere fyldestgørende oplevelseserindring om Countryman’en.

Fra siden - og nu med ekstra døre!

Den hvide dame, du ser i det her indlæg, er atypisk for den nye model – det er nemlig en firepersoners udgave. De ”normale” vil blive leveret med plads til tre på bagsædet, men et nyt skinnesystem har set dagens lys, og det kan bruges til at isætte alverdens holdere og ”applikationer”. Smart? Sikkert – men jeg tror, at folk med børn vil vælge ”normalen”.

Og ja – jeg vender kameraet korrekt næste gang. Videoen er i øvrigt skudt med iPhone (version 3Gs).

Nye sager? Ja. Kurvelys i forbindelse med xenonlygter er en af sagerne. Et nyt elektronisk system i midterkonsollen er også nyt – og en alliance med iPhone skulle være en realitet i udlandet, men om det er ekstraudstyr, og om det findes i Danmark endnu, kan jeg ikke love.

Kurvelys - nyhed i MINI regi.

Fidusen skulle være at parre telefon med ”anlæg”, og dermed har du adgang til internetradioer og andre www-tjenester.

Den elektronisk hjerne - her finder du navigation, radio, telefon (Bluetooth) og andre lækkerier. Farten aflæses helt ude i cirklen.

Jeg beklager, at videoen er præget af dogme, men al begyndelse er svær. Jeg håber, at kunne bringe mere info – i hvert fald fra lanceringsfesten, som du kan læse mere om her.

Lædersæder kender vi, men læg mærke til den enorme håndbremse...

Og så lige et foto af bagen som afslutning – jeg ved godt, at det er tyske nummerplader, men det skyldes, at det er “prøvebil”.

To udstødninger betyder Cooper S - et større emblem har desuden fundet vej til bagsmækken.

You may also like

6 comments

Lefty 20. august 2010 - 10:28

Looking good ! Glæder mig til at se den i virkeligheden til lancering :-))

Reply
Klingenberg 20. august 2010 - 13:59

Jeg var i hvert fald positivt stemt – den der fidus med skinnen skal jeg dog have en dybere forklaring på. Det er nytænkning, ja, men den må kunne bruges til “noget mere” end opbevaring. 🙂

Reply
Mads Windeballe 20. august 2010 - 16:09

Puha,, :O
Jeg blir forvirret af at se på den.. Synes den har alt for mange forskellige design elementer/ tendenser med..
Det er som om, bilen ikke selv ved hvad den vil være..

Og så er den lidt vulgær…

BEHOLD DEN DU HAR NU HR.KLINGENBERG ;D

Reply
Tenzing 20. august 2010 - 16:38

Har set og siddet i den i levende liv i dag et hemmeligt sted i Danmark. Den er så lækker, vulgær og potent. Glæder mig til jeg kan få fingrene i en til en prøvekørsel.

Reply
Klingenberg 22. august 2010 - 16:32

Enig, Tenzing! Jeg synes, det er den mest maskuline MINI til dato – og i særdeleshed som Cooper S.
@Mads: Det der med nyt design, kender jeg godt – man skal lige vænne sig til det. Jeg har luret på den i snart et halvt år, så jeg er altså klar. :O)

Reply
René Greve 22. august 2010 - 20:14

Hej, læs evt. test i Bilmagasinet fra 19.08.10

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk