Home Bobler Reminder om Champagnesmagning – nu med videohilsen

Reminder om Champagnesmagning – nu med videohilsen

written by Nicolai Klingenberg 22. august 2010
Pin It

Anbefalingerne har floreret, tilmeldingerne er tikket ind, og der er endda blevet skrevet om “mit” kommende arrangement på NIMB den 16. september. Det glæder mig overordentlig meget – og særligt fordi jeg ikke er eventarrangør på hverken fuldtid, deltid eller bare det, der ligner.

På gensyn - det bliver her, det sker.

Interessen for en Champagnesmagning i øjendehøjde, spiselige lækkerier, skønne lokaler og herlige toner er altså en realitet. Og apropos toner, så hilste jeg på Jesper Dupont, som herunder sender en lille pre-hilsen til de deltagende – og dem der gerne vil med.

Videoen er i øvrigt skudt med iPhone (version 3Gs).

Husk, at du tilmelder dig og betaler direkte til NIMB på linket her – og at der er betalingsfrist den 9. september, og der er ikke mange pladser tilbage.

Vel mødt i den gode smags tjeneste – jeg glæder mig i den grad!

Pin It

You may also like

  • repsak

    …bobler.og så på Nimb, jeg håber,jeg når hjem fra udlandet for at nyde bobler…..og ikke mindst det gode sikkert gode selskab…

  • Er der udsolgt siden det ikke er muligt at bestille på siden? Eller er det bare mig som ikke kan finde ud af det?

  • Nicolai Klingenberg

    Hej Rasmus!
    Det gik pludselig meget hurtigt, da det rygtedes, at der var få pladser tilbage – og nu er alt udsolgt. Det er jo både godt og skidt – men jeg håber, at du kan have en interesse i næste arrangement. Jeg vender tilbage med mere info!