Home Kort - men godt En tato siger mere end 1.000 ord

En tato siger mere end 1.000 ord

written by Nicolai Klingenberg 16. februar 2011
Pin It

Hun har været der siden dag et. Og faktisk inden da også. Hun har med garanti lært dig en del, og I har sikkert skændtes, som ingen andre. Du kan vende øjne af hende, men alligevel er kærligheden betingelsesløs.

Sig det med blomster. Eller blæk. Jeg fortrød ikke, selvom en buket sikkert også havde vakt begejstring...

Har du talt med din mor for nylig? Ring lige til hende. Eller mød op. Giv hende et kys. Og et kram. Det fortjener hun. Du har kun en mor, mutti eller mamma. Det håber jeg i hvert fald – ellers må du sende hende en kærlig tanke. Hun har været med til at gøre dig til den, du er.

Som lille har jeg i arrige øjeblikke være knapt så venlig ved min mor – jeg fortalte hende under en tandbørstning i en alder af fire, at hun lugtede ud af munden, og at hun i øvrigt ikke talte spor godt dansk. De to udmeldinger trækker jeg hermed tilbage 28 år efter.

Lommefilosofiske tanker fra mors dreng.

Pin It

You may also like