Home Kort - men godt En tato siger mere end 1.000 ord

En tato siger mere end 1.000 ord

by Nicolai Klingenberg

Hun har været der siden dag et. Og faktisk inden da også. Hun har med garanti lært dig en del, og I har sikkert skændtes, som ingen andre. Du kan vende øjne af hende, men alligevel er kærligheden betingelsesløs.

Sig det med blomster. Eller blæk. Jeg fortrød ikke, selvom en buket sikkert også havde vakt begejstring...

Har du talt med din mor for nylig? Ring lige til hende. Eller mød op. Giv hende et kys. Og et kram. Det fortjener hun. Du har kun en mor, mutti eller mamma. Det håber jeg i hvert fald – ellers må du sende hende en kærlig tanke. Hun har været med til at gøre dig til den, du er.

Som lille har jeg i arrige øjeblikke være knapt så venlig ved min mor – jeg fortalte hende under en tandbørstning i en alder af fire, at hun lugtede ud af munden, og at hun i øvrigt ikke talte spor godt dansk. De to udmeldinger trækker jeg hermed tilbage 28 år efter.

Lommefilosofiske tanker fra mors dreng.

You may also like

11 comments

Dennis 16. februar 2011 - 12:48

Haha.
Det er en modig, og flot tattoo.

Skæbnen vil (helt seriøst), at jeg netop har fået færdigtegnet et lignede motiv der skal tegnes på, nu på lørdag – dog et andet sted på kroppen. 🙂
-Jeg sender et billede, når blækken er tør. 😉

Reply
Nicolai Klingenberg 16. februar 2011 - 12:56

@Dennis: Sådan! Jeg glæder mig til at se fotoet! 🙂

Reply
Kristian Brask Thomsen 16. februar 2011 - 14:21

Der er sket ting og sager siden de tre musketerer dinglede rundt i en karet, fra bydel til bydel, i forgæves at finde nattetatovør 😉

Reply
Nicolai Klingenberg 16. februar 2011 - 14:25

Absolut – budskabet på den afbillede sag var dog også gældende dengang. 🙂

Reply
arc 16. februar 2011 - 16:01

Super flot lavet den tattoo…

Ja der er ikke noget mere personligt og ægte end at få lavet en tattoo der fortæller en historie..

Jeg har selv den ene arm halv dækket og mere kommer på, det er personligt for mig og fortæller noget om mit liv og hvad jeg vil opnå

Reply
Claes 16. februar 2011 - 22:09

Den er nuttet, Klingenberg. Jeg hopper dog ikke med på den vogn – selvom jeg måske godt forstår hvorfor du gerne vil tusses. Det tiltaler også mig, at ingen kan sætte én i bås. Altså – du er en mode dengse-dreng fra Nordsjælland. 😉 Så hvis du krydrer den lidt med en tusse eller 2 – så er den hjemme. Hehe..

Jeg gider ikke svine min krop til med den slags – det er slet ikke nødvendigt. Jeg tror bestemt ogsmå min mor ville sætte større pris på en fin buket blomster en gang i mellem. 😉

Reply
Nicolai Klingenberg 16. februar 2011 - 22:13

@Claes: Mode-dengse-dreng – that’s me. Agtigt. Og jeg må nok tilstå, det ikke er den første. Bare sådan lige, så det er på plads. 🙂 Jeg var ved at ryge på noget “modeagtigt”, da jeg var 18, men det blev ikke til noget. Nu er jeg så væsentlig ældre. Og huden er “spoleret” – men jeg kan lide det. 🙂

Reply
Claes 16. februar 2011 - 22:23

Hehe. Yes – mode-dengse-dreng det er du. Og det er absolut cool. Det er dine tusser da helt sikkert også. Godt du sprang over båndet om armen eller det kinesiske tegn, som 18 årig. Det havde været lidt synd.. Jeg tror nu stadig ikke jeg hopper på den med tusser. Men man har jo et standpunkt til man tager et nyt – så hvem ved. 😉

Reply
Nicolai Klingenberg 16. februar 2011 - 22:32

Go for it… 😀

Reply
klovniegetcirkuz 16. februar 2011 - 23:21

mode-dengse-drengse …. kært barn har mange navne ;O)

Jeg må sg sige klingenhans at du om nogen altid har været “moden” fra dine spæde dengse skridt på VI UNGE til de mere flaterende magasiner som BE .. men altid med dit eget twist & en indlevelse der skræmmer selv en Erik Brandt (btw. din klon af ældre dato )

syntes også at dit tusse show er værdigt nok … hvis ikke hyttesko´s festen helt skulle overtage….

meeen fandme klingen .. .den Droche af en mutant karet .. den holder ikke ;O)

chill in peace

Reply
Nicolai Klingenberg 17. februar 2011 - 08:35

@Cirkuz: Det var på tide med en kommentar fra den hemmelige læser. Godt at se dig CBP.

Ser frem til endnu en komsammen midt ude i vandet på øen, i villa wow eller lignende. Med eller uden VU historier, quando quando og bakker med champignoner.

Ses og hils!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk