Home Automobiler Maserati Quattroporte – ny model klar til levering i 2013 hos Formula

Maserati Quattroporte – ny model klar til levering i 2013 hos Formula

by Nicolai Klingenberg

For ganske få timer siden tiden der en spændende e-post ind. Omend den er til dem med meget på kontoen eller en kommende Lottogevinst i sigte, så ville jeg ikke snyde jer for et par billeder, af den smukke italiener. Dels fordi jeg netop selv har kørt som medpassager i en Maserati Quattroporte – og dels fordi den “bare” er tosset lækker.

Hello pretty… Tag godt imod den smukke Maserati Quattroporte anno 2013!

Det går stærkt for tiden hos Maserati SPA – man er for tiden ved at introducere en række nye modeller, og heriblandt finder vi sagen fra dette indlæg. Man fortsætter i samme stil frem til 2015, men de andre nyheder må jeg vende tilbage til, når nyhederne tikker ind.

En plads jeg godt kunne vænne mig til…

Den aktuelle model har et og andet at leve op til, for forgængeren stak af sted med intet mindre end 60 priser og kåringer fra hele verden. Designet bar i øvrigt Pininfarina signaturen, og man har da også kigget på forgængeren, da det kom til designet af den nye Maserati. Bilen er blevet en anelse mere langstrakt – og har ligeledes slanket sig, hvilket kan ses på bedre præstationer og et sænket brændstofforbrug. Og designet er nu skabt af Maserati selv.

En anelse længere – og med in-house design fra Maserati.

Hos Maserati har man en ansat ved navn Paolo Martinelli, som har udviklet de mere “miljøvenlige” motorer – selv samme mand har gennem årtier tilsmudset sine hænder, da han udviklede motorer for Ferrari. Den nye Quattroporte er udrustet med en V8 motor – jeg formoder ikke, den har start/stop funktion.

Den nye skulle være mindre tørstig…

Præstationer, forbrug og pris, melder historien intet om, men jeg giver gerne mit bud: Særdeles kvik, ganske tørstig ved kvik kørsel og i den dyre ende…

Og sjovt nok fire “porte”…

Kribler det? Så aflæg din bestilling via Formula Automobile – dermed skulle din Marserati være klar til afhentning primo 2013. Besøg Formula Automobile her <–

Fire pladser. Fire porte. Maserati Quattroporte!


 

Glad for automobiler? Så tryk her <–

You may also like

1 comment

Kasper Christensen 7. november 2012 - 11:57

Lækker bil, men synes bagenden skuffer lidt. Den ligner en blanding mellem den nyeste Mercedes E-klasse og så Audi A8. Dog er det ikke sådan at jeg sidder og siger nej tak 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk